Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой да си е купувал турски хладилник?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да си е купувал турски хладилник?

Някой да си е купувал турски хладилник?CROWN, NEO, ALASKA, нещо евтино и с добри характеристики?Впечатления?
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

BEKO също са турски ама не съм чул лоша дума за тях.

Коментар

Марковите като гледам как се правят само в Китай...Турците са по добри според мен.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Аз съм с Беко.От 13 години.Ми работи си.
        FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

И аз съм с Беко. И при мене си работи добре. Имах и телевизор Беко, от който също бях доволен, докато не загина от нелепа смърт, падайки от два метра.
          Fiat Ritmo 105TC
          1600cc 105к.с.

Коментар

Аз съм с Аляска от 5 години. До сега никакъв проблем (да чукна на дърво). От както е включен в контакта не е изключван. Всичко сам си прави. И не на последно място компресора е Италиански.
            Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
            Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

Мен ме притеснява че е турски, заради качеството.Иначе гаранцията на италианските и турските е еднаква, и обемите и характеристиките,но едното е 350лв а другото е 500. Има разлика.Днес ще взема да питам един познат техник, да видя какво ще каже.

Коментар

Само Gorenje не се набутвайте да си купувате. Един приятел се подлъга, нали уж с два компресора... на втория месец му потече ръжда от емблемата на Gorenje на вратата. След още няколко месеца - ръжда отвсякъде, а хладилника е инокс! Аз съм с Whirlpool, модела не го знам, с един син дисплей е на вратата, но хладилника е пИрфектен Комшията има 2 метров фризер ВЕКО и го взе за 200лв втора употреба, вече 5 години не е мръднал.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз съм с Crown от 4 години - но проблемо - да не чуе дявола! Тих и икономичен.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Технополис един от консултантите там ми каза земи си Беко поне е оригинално! В смисъл кат си земеш Беко поне всичко вътре си му е Беко,пък кат си земеш Индезит незмаеш кво има вътре просто даваш маса пари заради самата марка а тя вече не е това което беше на времето.

Коментар

Според мен е важно с какъв компресор е окомплектован хладилника. Ако е на добра фирма какво значение имат тенекиите, но все пак се заинтересувай от LIEBHERR чувал съм че не са толкова скъпи, а качеството е добро.
                      BRAVA 1,4 12V
                      Nissan Navara

Коментар

И аз съм с ВЕКО от 10г. Никакви ядове до сега. Единствения му недостатък е, че не може да се обръща посоката на отваряне на вратите и като правех разместване в кухнята ми създаде ядове да измисля къде да го сложа така, че да е удобно за ползване.Като си купуваш хладилник, гледай и фризерната част да е саморазмразяваща се, че понякога лепнат етикет "антифрост", ама само на хладилната част, а на фризерната - тц.
                        Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                        --- в сърцето завинаги... ---
                        Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Днес ме посъветваха за ВЕКО, щото бил с бразилски компресор, термостат на сименс, останалите краун мраун и по-евтините италиански да не ги гледам...ще видим.

Коментар

idm написа:
                            Технополис един от консултантите там ми каза земи си Беко поне е оригинално! ..
                            Не се доверявайте на консултантите! Може да има и свястни момчета, но повечето бъкел не разбират от техника! Ако искате да си купите нещо-проучете го първо в интернет!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

spark написа:
                              Само Gorenje не се набутвайте да си купувате. Един приятел се подлъга, нали уж с два компресора... на втория месец му потече ръжда от емблемата на Gorenje на вратата. След още няколко месеца - ръжда отвсякъде, а хладилника е инокс!
                              Е, айде сега. При жена ми всичко е Gorenje и нищо не е мръднало. Миялна, хладилник, печка.Просто са си като нови. Такива приказки са несериозни.Относно приятеля ти по-скоро ми намирисва на немарливо стопанисване. Инокса не ръждясва толкова лесно.http://en.wikipedia.org/wiki/Inox
                              Ex Fiat 126P
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS
                              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                              X