Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кво става с бензинОт и не само с него

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера на Шела А95 беше 2,03 лева - щях да стрелям по бензинджиите

Коментар

Когато купих колата (миналия август) - бензина беше 1.62лв/л., а вчера заредих на ОМВ за 2.02 Май ще се откажа от продажбата на колелото и ще го подкарвам, вместо колата

Коментар

То това сие напаво за срелба по бензиностациите като се има предвид и качесвото.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Във всички случаи с тези цени на бензина (2,02) и дизела(1,74), най-изгоно ще си остане карането на газ(0,94).
          BRAVA 1,4 12V
          Nissan Navara

Коментар

Снощи сипах на ОМВ за 20 лв. - по-малко от 10 литра Цена на 95 - 2.03 лв.
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Така е "у Европата", колеги! Иде ми да си купя една бричка за 1000лв. да и сложа старата си газова уредба и да си бръмча из града. Ще си паркирам, където си искам-няма да се притеснявам, че някой ще ми я одере...
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                Така е "у Европата", колеги! Иде ми да си купя една бричка за 1000лв. да и сложа старата си газова уредба и да си бръмча из града. Ще си паркирам, където си искам-няма да се притеснявам, че някой ще ми я одере...
                Аз защо не продавам Типото... :D
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Vladim написа:
                  Аз защо не продавам Типото... :D
                  Мдам... колко пъти съм заглеждал разни хубави колички... гледам им и цените и си викам - брех, че то ако се напъна мога да си я взема... и после веднага се сещам - не е важно дали с напъване (пръдване) може да си вземеш една кола... а дали после тази кола ще можеш да си позволиш да я караш или ще си я държиш като паметник на платения паркинг...
                  Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                  --- в сърцето завинаги... ---
                  Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
                    Мдам... колко пъти съм заглеждал разни хубави колички... гледам им и цените и си викам - брех, че то ако се напъна мога да си я взема... и после веднага се сещам - не е важно дали с напъване (пръдване) може да си вземеш една кола... а дали после тази кола ще можеш да си позволиш да я караш или ще си я държиш като паметник на платения паркинг...
                    Много си прав, колега! Ако старото ми опелче не се разпадна, никога нямаше да се отърва от него!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз даже с парите съм обикалял по автосалоните, но за сега разума надделява (но до кага). И аз все си викам, че е време да се подкара нещо по-ново, но като се поразровя за разходите по подръъжката изтрезнявам. И за да не се изкушавам похарчих част от парите за ново обзавеждане на част от апартамента и ремонт на хола и банята и засега съм кротнал и ровя само в мобилето и италианските сайтове за коли.
                      BRAVA 1,4 12V
                      Nissan Navara

Коментар

http://www.investor.bg/?id=50830айдеееееееееееее, отиде коня в ряката......
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Взе да ме избива на поезия:Висока е ценатана туй, що движи буталата...

Коментар

Working...
                          X