Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кво става с бензинОт и не само с него

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Roko написа:
    Grisha написа:
    3 пъти вече зареждах на 2.01,2.02... пичове казвайте отнякъде да намираме по евтин бензин на черно,така неможе да се кара
    Ейййй, че то аз евтино съм заредил на 1.99 вчера! Това не се издържа! Лятото сигурно ще достигне 2.15 лв/л!
    ЛЯТОТО вика кво лято бе момче 2.10 вчера като зареждах Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 добре че вече съм запазил ден да ми слагат газова че тия зеха да се подиграват с нас...
    Fiat Uno 70SX

Коментар

Майката си трака.............. Ония ден сипвам да има за палене и 1.99лв/литър....... Ауууууууу сипах 25лв, че да не изгори и помпата.. Майка им стара....... А се чуда ония глупак дето е на 12 етаж на офис що ходи с 10 човека охрана и не смее никъде да мръдне
      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
      Совалката средно на LPG
      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Предвиждам 2.50 това лято Миналата година по това време беше около 1.80 и лятото стана над 2 Само да разработя мотора още 400км и пак ще си карам на газ,зора е тия 400км А газта ще я вдигат ли?
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Хах за 400 километра се вайка... се ще ги завъртиш тия километри ами аз като карам кола която струва има няма 1000 лева а за една година съм дал към 5 за бензин аууу стига съм говорил че пак зе да ме боли главата... :D
          Fiat Uno 70SX

Коментар

H8ME написа:
            Roko написа:
            Grisha написа:
            3 пъти вече зареждах на 2.01,2.02... пичове казвайте отнякъде да намираме по евтин бензин на черно,така неможе да се кара
            Ейййй, че то аз евтино съм заредил на 1.99 вчера! Това не се издържа! Лятото сигурно ще достигне 2.15 лв/л!
            ЛЯТОТО вика кво лято бе момче 2.10 вчера като зареждах Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 добре че вече съм запазил ден да ми слагат газова че тия зеха да се подиграват с нас...
            Е чак пък 2.10 за обикновен А95??? Тук такава цена не съм виждал още....!
            Space Star 1.9 DID

Коментар

Ами днес на Шел А95 беше 2,01 лева.

Коментар

Днес сутринта А95Н кръгло 2,00лв. а газта 0,93лв. Сигурно се иска газта да стигне до 1,00лв.
                BRAVA 1,4 12V
                Nissan Navara

Коментар

Сигурно се иска газта да стигне до 1,00лв.
                  тя газта и 1.20 лв. да стане - пак сме на далавера.... още 4 пъти като напълня бутилката и съм избил газовото не че нещо, ама ако не се похвали човек, все едно та нищо
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Не забравяйте че газта с която карате е суб-продукт на петрола.Така че щом бензина върви нагоре - нейзбежно е и газта ще тръгне. Другият момент се нарича търсене и предлагане - като почнат много хора да карат на газ цената и скача, а на бензина спада - поради намаляло търсене. Точно това се случи миналото лято - когато бензинът стигна рекордните 1.80, народа масово наслага газови уредби, газта стана 1.10 че и отгоре а бензинът падна.
                    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Другият момент се нарича търсене и предлагане - като почнат много хора да карат на газ цената и скача, а на бензина спада - поради намаляло търсене.
                      няма такъв филм в България!!!!туй важи за страните с развита пазарна икономика колега....я ми обясни защо нафтата си стои на 1.75 откакто и бензина беше 1.75??? а хората на дизел не слагат газови уредби??? пък нафтата е производен проидукт на петрола???
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

По принцип би трябвало да е така, но в страните с истинска пазарна икономика. В България винаги когато газът поскъпва, бензинът поевтинява и обратното, напук на всякаква логика. Така и миналото лято бензинът беше 1,65, а газът 1,10, а сега е на обратния полюс - бензинът около 2 лева, а газът 0,93.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Цените на бензина май за съжаление нямат таван...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

колеги аз дочух нещо че щели да го изравняват с европейските цени , до края на 07.07 А95 трябва да е 2,27лв за литър.Вярно ли е това или ?
                            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ами то малко остава още и ще стане вярно.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

...аз вече поръчах газов инжекцион за Авео-то.....1600 лева с монтажа и всичкото му там..........с мойте 21 000 километра за два месеца, ще ги избия за нула време......онзи ден напълних до горе резервоара точно за 100 лева.......е м..ната им....това не се търпи...

Коментар

Working...
                                X