Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кво става с бензинОт и не само с него

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кво става с бензинОт и не само с него

Да се поуплача малко. Дали не е висока така да се каже ценЪта на горивото? Позагледах се днес, че тия дни ще трябва да сипвам за палене да има и кво да видя А95Н - 1.92лв. А чАстито. А сега оплакването - с газта е добре ама разхода ми скочи тия дни над 13л/100км у столицата. Отделно имам още няколко много много сериозни проблема за решаване. Не си доспивам изобщо от 2 седмици, някаква хрема ме фана от 2 дни, колата хлопа нещо изотдзадзе /не знам какво е ама ме дразни много/, колоните стържат много вече /оригиналните са/, нещо ми щрака ей сега малко над стомаха /това е съвсем сериозно/. Нещо май каръщина ли ме гони тия дни кво ли е де да знам ...................
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Я се стегни! Всички сме така.

Коментар

spas4o написа:
      Я се стегни! Всички сме така.
      :D Пролетна умора!Ще ни мине!
      FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
      FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Re: Кво става с бензинОт и не само с ниго

Fiat 127 написа:
        Да се поуплача малко. Дали не е висока така да се каже ценЪта на горивото? Позагледах се днес, че тия дни ще трябва да сипвам за палене да има и кво да видя А95Н - 1.92лв. А чАстито. А сега оплакването - с газта е добре ама разхода ми скочи тия дни над 13л/100км у столицата. Отделно имам още няколко много много сериозни проблема за решаване. Не си доспивам изобщо от 2 седмици, някаква хрема ме фана от 2 дни, колата хлопа нещо изотдзадзе /не знам какво е ама ме дразни много/, колоните стържат много вече /оригиналните са/, нещо ми щрака ей сега малко над стомаха /това е съвсем сериозно/. Нещо май каръщина ли ме гони тия дни кво ли е де да знам ...................
        остаряваш
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Липса на алкохол
          N.Y. State of Mind

Коментар

Имаш нужда според мене от едно Великденско разпускане с печено агънце и дробсърмичка с пресен чесън, поляти обилно в началото с домашна тройнопрепечена, а после с газиран елексир (разбирай бира) марка - по твой избор.След това едно хубаво следобедно наспиване, а като станеш и хапнеш козунак с кафето, да седнеш пак отново с компанията - не за друго, а за да се дояде агнето, че бива ли да остава. А на другия ден - понеделник след великден - едно ходене някъде в планината, ако може с посещение на манастир, да се почете празника, след като са минали тълпите, и продължитена разходка на чист въздух. А после ми кажи кое къде те боде и кво ти тропа.То и мен гърло ме боли, чак трети ден бира не пия, и на колата нещо ми думка отзад и не мога д аго разбера какво е - кора ли е, седалка ли.. ама гледам с надежда към уикенда!
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

едно Великденско разпускане с печено агънце и дробсърмичка с пресен чесън, поляти обилно в началото с домашна тройнопрепечена, а после с газиран елексир (разбирай бира) марка - по твой избор. След това едно хубаво следобедно наспиване, а като станеш и хапнеш козунак с кафето, да седнеш пак отново с компанията - не за друго, а за да се дояде агнето, че бива ли да остава. А на другия ден - понеделник след великден - едно ходене някъде в планината, ако може с посещение на манастир, да се почете празника, след като са минали тълпите, и продължитена разходка на чист въздух.
              някои хора май добре са се подготвили за празниците то туй е за сценарий за холивудска продукция
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

.....в такива случаи със шефката предприемаме действия, за които после всички в рода ни обявяват за ненормални.....като изтрещим от напрежение, умора и горе-доло това, което си описал в темата си, какво правим....в петък към 3 отивам и я вземам от кабинета, качваме се на колата и някъде сред нощ пристигаме в Триград.../ става дума за дестинация Варна - Триград /......на сутринта тръгваме и за два дни посещаваме следните забележителности - пещера "Дяволското гърло", ягодинската, триградско ждрело, Батак, Девин, Бачково с Бачковският манастир, село Широка лъка, секо Гела, Пампорово, Асеновград и в неделя към 5 часа потегляме за Варна....някъде сред нощ се гътаме в леглата и в 6.30 сутринта лудницата започва отново................опитвам се да ти кажа, че като изтрещиш отново, хващай си половинката и хуквайте из красотите български, за да се разсеете и починете, макар и цялото ти пътуване да ти излезе 900 клм с по 1.92 за литър.....и няма да се ядосваш толкова много, защото харчилъка ще си заслужава..... Ето ти и подробен снимков материал с идеи за автопоходи:... Цък...!!!Поздрави....

Коментар

Re: Кво става с бензинОт и не само с ниго

Fiat 127 написа:
                  Колега, колата ти върви ли?! Върви - ок. Бензина не може да го спреш в цената нагоре-надолу така, че не го гледай. Хремата те хванала, щото си стоял много отвит - то само удоволствия не може. Вземи разтвори два Упсарина и ще се оправиш. Колата хлопа, няма как да не похлопва от време на време. Ако беше нова да те е яд, че хлопа, ама тя не е - няма вечни неща. Колоните ще стържат, няма как и на тях им е дотежало. Няма да ги увеличаваш много и ще си бачкат нормално.Къръщината и мен ме подгони - три седмици колата беше не използваема и всеки се чудеше как да ми дръпне повече пари. Като теглих чертата - 1200 лв. Еми нямах ги мамка му, но какво да прави човек - живот.Споко колега, важното е да не се отчайваш. Нещата ще се наредят.

Коментар

Или както са казали хората - "Като стигнеш дъното, има само един път - нагоре". :D Черногледството само привлича несгодите, колеги, усмихнете се! :D
                    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                    www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Blue написа:
                      Или както са казали хората - "Като стигнеш дъното, има само един път - нагоре". :D Черногледството само привлича несгодите, колеги, усмихнете се! :D
                      Това е като на борсата - не може винаги да си нагоре. Рано или късно идва корекция, след която идва повишение :D

Коментар

И аз рева за бензина Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Мъка ми е като зареждам. Оня ден беше скочил с още 2 стотинки. Преди месец-два съм зареждал за 40 лв. 21.4 л. super 100, сега са 19.1л. 2 литра по-малко...Както и да е - бях си отворил тема за реване, да не рева сега в на човека темата
                        Fiat Brava 1.6
                        Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
                        Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

Всички проблеми идват от нередовно пиене и нередовен полов живот!
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

Аз пък съм така от повече алкохол на човек дето не пие. Трети ден.Какво ще кажеш да се съберем да си оправим тези работи дето скърцат отзад по колите?Аз съм със същата кола кажи - речи.Мразя да работя сам.А за хремата си вземи Upsarin C, разтворим 3 пъти на ден и за 3 дена си ок. Струва 3лв на опаковка, 1 опаковка е за 6 дена.
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Не съм пил от около седмица може и от това да е. Ама не ми се и пие. Тия работи за агънцето са интересни ама нещо няма да имам време, а и на 9 съм цял ден на работа. Ама у събота може да се поизложа малко с пиенето - все пак е позволено от време на време. За хремата малко поотмина. Комбинация на упсарин с фервакс помага.
                              Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                              Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                              Совалката средно на LPG
                              Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Working...
                              X