Това с бензина и мен ме изненада... отивам оня ден да сипвам колкото за палене, и кво да видя 1,90 !!!Иначе - все още не ме е хванала пролетната умора, маа сега като почнат празниците, и после как няма да ми се работи...не е истина направо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кво става с бензинОт и не само с него
Collapse
X
-
споко!!!! идват хубави дни, празници... е го на и петрола поевтиня вчера с 2% http://www.investor.bg/?cat=6&id=48719Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Дааам, днес в Шумен евтиния бенз е по 1.95 лв., а на Шел, ОМВ и Лук-а е по 1.97!!! Така ако продължава, май ще вървим пеша! Също тук се вдигнаха и цените на градските билети от 0,50 лв. на 0,60 лв. (знам че в повечето големи градове отдвана са по 0,60 лв., но тук това става за пръв път!)Space Star 1.9 DID
Коментар
-
и аз се чудя и ПСУВАМ ги всичките наред, направо се чудя как издържате, колеги!!!при тоя нисък долар, а няма глобални проблеми и питам защо е такава цената, а???..... шибвайте газ, ама пък миналата година аз така направих и се прецаках, после вдигнаха газта, бензина падна и си взех дизелA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
сутринта гледам на лукойл 1.95 за А 95 - баси и тафталогията....ужааааааааааааассссссссссссс.....и ми става едно леко на душата.... щото нали сложих газ преди 2-3 месеца и резервоара ми е наполовина пълен с бензин за припалване...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
http://www.investor.bg/?id=50608 кво става - не мога да разбера... днес за втори път тази седмица - бензина - надолу с 1-2 стотинки, газта - нагоре с 1-2 стотинки... дизела си стои на 1.75.....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
3 пъти вече зареждах на 2.01,2.02... пичове казвайте отнякъде да намираме по евтин бензин на черно,така неможе да се караex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:3 пъти вече зареждах на 2.01,2.02... пичове казвайте отнякъде да намираме по евтин бензин на черно,така неможе да се караFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар