ами още един вариант
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОВ СТИКЕР-ГЛАСУВАЙТЕ
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
kiro_of_the_day написа:Аз стикер № 1 - няма да си го сложа на Типото!Аз мисля,че стикер номер 10 показва най-доброто от марката,четлив е и идеята е много оригинална,както и не е скучен в сравнение с другите варианти :D Всъщност може малко да се попромени шрифта,за да е по четлив
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Колеги, стига предлагахте други варианти.. Няма да гласуваме по 5 пъти. Тези преминаха 1вия манш и може би да се направят в различни цветове. Така стикер няма да изберем никога. Отново да припомня, че предложението ми е да има 2 стикера... тези който се класират на 1 и 2ро място. Може и трети, но това вие ще кажете.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Вижте, колеги, споровете са ожесточени, но аз смятам да си нарисувам изображението от стикера-победител на антикрилото, така че да се вижда от тези, които изпреварвам.Така! Сега си представете че това сте вие на тяхно място! Какво би ви впечатлило, така, че да запомните този сайт и да го посетите?
Коментар
-
//// написа:Вижте, колеги, споровете са ожесточени, но аз смятам да си нарисувам изображението от стикера-победител на антикрилото, така че да се вижда от тези, които изпреварвам.Така! Сега си представете че това сте вие на тяхно място! Какво би ви впечатлило, така, че да запомните този сайт и да го посетите?
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
sev написа:трябва да е максимално четливза да може и хората незнаещи за клуба да посетят сайтаиначе ние си знаем стикера и от 100 метра ще се познавамеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Re: я
soulkeeper написа:Колеги явно има доста неща който трябва да се изкусоряват по предложенията какво ще кажете 5-те предложения с най-много гласове да бъдат пообработени малко от хората в клуба който разбират.Така ще имаме един найстина добър и издържан стикер който отговаря на определени изискванияLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
аз се изморих да давам предложения, ама като гледдам само 73 човека са гласували...........иначе се оформят вариант номер 1 и номер 8. Лично мое мнение че и двата имат страшно много работа за доизкусуряване......и лично според мен са доста скучни. Както казаха някой "аз тоз стикер няма да си го сложа на колата.............." Така че се надявам някой който разбира да ги пипне и пооправи във вида в който трябва да се отпечатат. Така де това са просто два надписа. В този вид не могат да се отпечатат така че нека първо да се подготвят както ще изглеждат трябва пак да се гласува. Не можах да намеря точно тези шрифтове така че мога само да ви ги прерисувам, но това не може да е стикер който да е за всички коли, и да е само един цвят без кантове без нищо. Ами на черна кола какво ще сложи човек, или на синя. И двата цвята са доста разпространени, така че отказвате много хора като остане стикер само с един цвят. Трябва поне да има някакъв фон ако ще е само черен или син текст. Аз не претендирам да разбирам, но това не може да е краен вариант, а то всяко нещо като се пипне малко и се променя визуално много, така че, нека да се направят крайните варианти, или поне опити :D
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар