според мен трябва да има wwwчовек веднага се сеща че е интернет адрес и го прочита докрай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОВ СТИКЕР-ГЛАСУВАЙТЕ
Collapse
X
-
Колеги имайте предвид, че предложение номер 8 е това:Може да доизкусоря шрифта така че да се изравнява.
Аз го направих така, за да се акцентира върху Фиат.Другото ми предложение е да има 1-2 стикера, защото никой няма да си сложи нещо което не му харесва или не му подхожда на колата. Тези които заемат 1во, 2ро и може би 3то място да се отпечатат съответно 1ви в най-голям тираж и надолу.
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Добре де този стикер трябва нещо да се пооправи, така или иначе не може да е един надпис с 2 различни размера шрифт. Освен това трябва да се измисли и нещо в случай че колата е синя, или с по тъмен цвят..........трябва да има някакъв кант който да контрастира със надписа, за да може стикера да е изпозваем за всички цветове коли. Ако искате пробвайте да го лепнете на гърба на някоя кола която има снимка тука във форума и ще стане ясно как стои и на кола, но този вариант 8 има да се дооправя.Какво ще кажете за надписа на новото Браво....... стила е доста по симпатичен, а е и идея!Аз предложиш последния който има абартовската емблема......сега като цяло този скорпион може да се разкара, мисълта ми беше че абарта е символ на най-добрите фиати и затова го сложих, виинаги може да се махне или пък да се направи сякаш е метален.........примерно. А надписа нарочно е с черен кант понеже ако е на бяла кола ще се вижда черното, ако е на тъмна кола ще се вижда светлото и така приложим е за всички светове коли. Изобщо не държа на моя вариант, но мисълта ми е че трябва да се измисли така стикера че да става за всички цветове коли.Не знам дали да предложа и още един вариант, ама все пак ще го качаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
добре де гледам номер 1 е най желан, засега нямам точния шрифт, но ми се струва някакво такова решениеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Моите уважения, ама на стикер № 1 се затруднявам (заради изчанчения шрифт може би) да прочета надписа и седнал пред компютъра, камо ли в движение на някой автомобил...А нали това е целта - да се вижда и да се разпознава лесно и не на последно място даслужи за реклама на форума!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
@phoenixКолега, намери ми шрифта на Фиат и тогава няма да е с два различни шрифта. Ако имах шрифта нямаше да го правя близо 1 час. Затова и предложенията просто с шрифтове са повече.Говорихме, че ще се направи и червен вариант на #8.
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
phoenix написа:добре де гледам номер 1 е най желан, засега нямам точния шрифт, но ми се струва някакво такова решение...) е, че изчистен и елегантен (което не бих казал за горния).
ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:phoenix написа:добре де гледам номер 1 е най желан, засега нямам точния шрифт, но ми се струва някакво такова решение...) е, че изчистен и елегантен (което не бих казал за горния).
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Сега от всичко видяно, номер 1 е красив но трудно четящ се. Номер 8 въобще според мен не става за стикер. Единственото което ми хареса е на phoenix но да не бъде на нац.флаг и без nickname-a му. Нещо такова, това е най-доброто,което съм видял до момента- различно, лесно четимо, хубав шрифт. Без фон да бъде обаче....
Коментар
-
А всъщност какво ни пречи да направим два вида - които са на пърите 2 места?Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар