Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВ СТИКЕР-ГЛАСУВАЙТЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

според мен трябва да има wwwчовек веднага се сеща че е интернет адрес и го прочита докрай
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Колеги имайте предвид, че предложение номер 8 е това:Може да доизкусоря шрифта така че да се изравнява. Аз го направих така, за да се акцентира върху Фиат.Другото ми предложение е да има 1-2 стикера, защото никой няма да си сложи нещо което не му харесва или не му подхожда на колата. Тези които заемат 1во, 2ро и може би 3то място да се отпечатат съответно 1ви в най-голям тираж и надолу.
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Добре де този стикер трябва нещо да се пооправи, така или иначе не може да е един надпис с 2 различни размера шрифт. Освен това трябва да се измисли и нещо в случай че колата е синя, или с по тъмен цвят..........трябва да има някакъв кант който да контрастира със надписа, за да може стикера да е изпозваем за всички цветове коли. Ако искате пробвайте да го лепнете на гърба на някоя кола която има снимка тука във форума и ще стане ясно как стои и на кола, но този вариант 8 има да се дооправя.Какво ще кажете за надписа на новото Браво....... стила е доста по симпатичен, а е и идея!Аз предложиш последния който има абартовската емблема......сега като цяло този скорпион може да се разкара, мисълта ми беше че абарта е символ на най-добрите фиати и затова го сложих, виинаги може да се махне или пък да се направи сякаш е метален.........примерно. А надписа нарочно е с черен кант понеже ако е на бяла кола ще се вижда черното, ако е на тъмна кола ще се вижда светлото и така приложим е за всички светове коли. Изобщо не държа на моя вариант, но мисълта ми е че трябва да се измисли така стикера че да става за всички цветове коли.Не знам дали да предложа и още един вариант, ама все пак ще го кача
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

На мен най ми допада №1-и като шрифт и като цвят.Вярно че е хубаво да се забелязва по отдалеч,но тези цветните ми се виждат малко кичозни.
          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

добре де гледам номер 1 е най желан, засега нямам точния шрифт, но ми се струва някакво такова решение
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Моите уважения, ама на стикер № 1 се затруднявам (заради изчанчения шрифт може би) да прочета надписа и седнал пред компютъра, камо ли в движение на някой автомобил...А нали това е целта - да се вижда и да се разпознава лесно и не на последно място даслужи за реклама на форума!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

@phoenixКолега, намери ми шрифта на Фиат и тогава няма да е с два различни шрифта. Ако имах шрифта нямаше да го правя близо 1 час. Затова и предложенията просто с шрифтове са повече. Говорихме, че ще се направи и червен вариант на #8.
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Тя моята работа стана като кандидат-депутатите, които гласуват за друг, а не за себе си Щото гледам и моето предложение сред горните, пък не гласувах за него

Коментар

phoenix написа:
                    добре де гледам номер 1 е най желан, засега нямам точния шрифт, но ми се струва някакво такова решение...
                    Разликата между двата шрифта е доста голяма! Общо взето, единственото общо е че и двата са курсивни...За мен голямото предимство на № 1 ( ) е, че изчистен и елегантен (което не бих казал за горния).
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                      phoenix написа:
                      добре де гледам номер 1 е най желан, засега нямам точния шрифт, но ми се струва някакво такова решение...
                      Разликата между двата шрифта е доста голяма! Общо взето, единственото общо е че и двата са курсивни...За мен голямото предимство на № 1 ( ) е, че изчистен и елегантен (което не бих казал за горния).
                      Разбирам, че е въпрос на вкус колега, ама кое му е елегантното...!?!?Това, че не се вижда или трудно се различава какво точно е написано ли...!?!?

Коментар

Сега от всичко видяно, номер 1 е красив но трудно четящ се. Номер 8 въобще според мен не става за стикер. Единственото което ми хареса е на phoenix но да не бъде на нац.флаг и без nickname-a му. Нещо такова, това е най-доброто,което съм видял до момента- различно, лесно четимо, хубав шрифт. Без фон да бъде обаче....

Коментар

А всъщност какво ни пречи да направим два вида - които са на пърите 2 места?
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

я

има и нещо друго колегата x 1/9 си говорихме и това което каза той а човека това работи така че мнението му е професионално-:"Най-важният принцип е едно лого да е ПЕЧАТИМО !!!" и др. критерии такаче и тоав трябва да се има предид.
                            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Аз вчера рових из старите теми и видях предложенията на колежката EVITA и честно казано стилът им ми допадна.Обаче не ги видях никъде в предложенията. Ясно е че ще трябва да се доработят, но това важи и за всички останали.Примерно текста "Клуб Фиат България" да се замени с адреса ...

Коментар

Аз стикер № 1 - няма да си го сложа на Типото!

Коментар

Working...
                                X