Ми вече качих нашите да ги повозя, навъртяхме ей така безцелно 30 километра. Невероятна работа на двигателя, перфектно поведение на пътя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги вкарах типото...
Collapse
X
-
Пусни едни обощителни снимки!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
И тъй, пичове - замо задницата на Живка не бях бутал! Днес вадих задния мост за смяна на тампоните, прегресиране на лагерите на носачите, смяна на лагер-главините и монтиране на задните дискови спирачки и рефреш на кантарчето! Малко фото! Малииии - капнал съм! Още съм с гащеризона, но поствам снимките!
Коментар
-
///// написа:Чао на барабанните спирачки - чао и на въртенето кръгом на ръчна - остава само в спомените! Живка няма да е като балерина вече!
Коментар
-
Задната дискова не става за въртене на ръчна - това имах напредвид - нищо общо с големите барабани!А иначе темата си е от 2 години - взех си типо-то и го разфасовах! И в същото време един колега от София и той с 1.6 двувалка и той - в бокса! И тъй - той тогава пусна темата и аз за да не отварям втора-паралелна го помолох да му ползвам неговата! И така!
Коментар
-
///// написа:Задната дискова не става за въртене на ръчна - това имах напредвид - нищо общо с големите барабани!А иначе темата си е от 2 години - взех си типо-то и го разфасовах! И в същото време един колега от София и той с 1.6 двувалка и той - в бокса! И тъй - той тогава пусна темата и аз за да не отварям втора-паралелна го помолох да му ползвам неговата! И така!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар