Абе колега нали беше казвал,че те била начукала градушка? Има ли поражения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги вкарах типото...
Collapse
X
-
///// написа:Технологията си е същата, каквато са използвали и в завода в Торино - галванично поцинковане (в случая препоцинковане). Правят го във всеки галваничен цех (цената е 1 лев за килограм). Чугуна обаче нещо не се поддава добре на този тип обработка. Даже те питат какъв цвят го искаш и колко да е гланцирано. Алуминиевите детайли съм ги почистил с моточистител и пароструйка, а черните - с четка и нитроцелулозен грунд (шприцкит БОДИ) и нитроцелулозна боя. Това е. Ефекта на поцинкованите детайли допълнително е подсилен и от фотсветкавицата. Изпускателния колектор пък съм го боядисал с бронз за печки с четка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Grisha написа:Абе колега нали беше казвал,че те била начукала градушка? Има ли поражения
Коментар
-
maiden написа:Имам само 2 забележки - 1)май си препълнил казанчето за хидравликата, 2)гредата зад бронята е криваИначе можеше да извикаш тия от Discovery да снимат един епизод от поредицата за възстановяване на стари коли ЕВАЛА!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
bubachko
Малийййййй днеска я видях наживо, паднА ми шапката... Невероятна работа, нямам повече какво да кажа Вече поведох преговори да го пра’им Живко "Джи-Пи" на Чибурашката - и без това я познава изосновиjohnfound написа:Колега /////, гледам със завист, най-малкото защото двигателят е почти като моят. ?
Коментар
-
Пичове, днес й чух гласчето на колата, ма тя само докато й показах ключовете и запали - от раз. Даже ходих до бензиностанцията с нея да налея малко тунджичка, ама както си е така - без ауспух, без радиатор, без маска, без броня, без фарове, без спирачки (само на ръчна). Колегата-тенекеджия обеща да изпъне отпред хлътналата греда с хидравликата и тогава ще слагам радиатора. Тепърва ми предстоят настройките по колата и уточняване нивата на флуидите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар