Съжалявам за глупавата грешка! Днес имах малко по-натоварен от обикновено ден!Много колеги ми казваха да си форсирам двигателя. А той има доста ресурс за повишаване на мощността, но... Има едно голямо НО, което е в противовес и натежава повече.1. Колата е с достатъчна мощност и аз не я купих за състезания. Ако исках бегачка и мощност, щях да си взема двулитрово Седичи Валволи и допълнително да го форсирам.2. Разхода на гориво се увеличава чувствително, а аз не смятам да слагам газово.3. Чувствително се намаля пробега на двигателя до следващия ремонт.И тъй - не съм увеличавал мощността, поради горните причини. Доволен съм всичките 90 коня да са във форма без окуцели или изобщо липсващи.Тъкмо това искам да демонстрирам с тази снимка на неверниците, които казват, че фиатите имат слаби двигатели. Това са ми оригиналните бутала с които колата е излязла от завода в Торино. Нулево износване на цилиндрите и буталата, както си личи. Сегментите не бяха за смяна (имам на пред вид, че и те си бяха добре откъм размери), но тъй като е възможно да са поомекнали - смених ги с Гьотце, пак нормални. Колата е на 200 000 км и е карана доста джигитски, тръгване с превъртане на гуми - изобщо никакво пазене.Сега съм на предното окачване. И то ще изглежда по същия начин, като двигателя и скоростите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги вкарах типото...
Collapse
X
-
///// написа:...Тъкмо това искам да демонстрирам с тази снимка на неверниците, които казват, че фиатите имат слаби двигатели. Това са ми оригиналните бутала с които колата е излязла от завода в Торино. Нулево износване на цилиндрите и буталата, както си личи.....ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
малиииииииква е таз лъскарка бе, ми тя като нова доста хора биха завидели на мускула, както и на всичко под капака.Сега ако можеш вътре да сложиш една изолация, нещо вата...и целия интериор да облечеш с бежова кожаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
///// написа:Grisha написа:Да не спамим в на човека тематаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Евалата колега,страшен мераклия си Аз вчера се обзаведох с нов салон за мойто,черен,днес го изпрах и утре го слагам,направо си е новex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар