Пичове преди малко вкарах типото за кажи речи "пълна промяна",основен ремонт на мотора пълен,амортесьори,каре,дискове,накладки,датчик за температура,изчукване на един калник...и още доста работи та искам в тази тема да пиша развитието на нещата и ако имам въпроси относно части и други работи по ремонта да питам тук Днес преди да го вкарам минах през италианеца да понапазарувам.Бях се уговорил със самия италианец отивам и им изреждам следните части (предни амортесьори,каре,дискове,накладки) и единия от тия ми търси търси амортесьори (изришно италианеца му каза да са читави,щот имаме общ приятел с него) и тоя рови рови и няма за двувалката амортесьори,вика имам 2 много читави от алфа 155,по дебели са и му разправям няма проблем аз си имам готини пружини от 145ку ве така,че няма проблем както и да е,питам го цена,той вика 80кинта за двата макверсона,отивам до италианеца и му викам директно за колко ми ги даваш и той вика 60,намерих си едни дискове с дебелина 11.5мм за 30лв перфектни даже с малко ръждица само повърхностно,но каре няма,както и читави накладки та тръгнах аз до стамболийки магазина фиат алфа ланча,чисто ново каре 50лв,датчик за температурата още 10тина лв и с отстъпката та 55лв за двете ми дойде :D Отидох при майстора (мой човек) оставих му колата с всички части та утре я почва та и аз ще се въртя около него за разни работи Накладки не взех,защото се двоумя какви да са,предлагат ми едни permafuse,добри ли са? 28лв са :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги вкарах типото...
Collapse
X
-
момчета, аз вече съм казвал, не ви убеждавам в нищо, но при италианеца нещата поне са читави. в смисъл, че какво им има на едни накладки- то не е датчик или нещо такова та да не можеш да видиш какво купуваш. харесваш си едни те ги подбират почти нови, даваш 10 кинта за почти нови накладки, които иначе струват 50-60, а там поне знаеш, че са истински. тва пармафузе за 28 кинтаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз също и на двете коли съм с дискове от Италичнеца, както каза колегата с малко ръжда и накладки Permafuse - мога да кажа че съм много доволен - меки накладки, не свирят, целите джанти са в прах и свършват бързо ( за моя стил на каране - 4 месеа).Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Накладките са нови, само дисковете са от Италианеца... Днес се наложи да скачам на спирачки, един оръфляк с А4 ме засече на телевизионната кула, няма грешка.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
е, колега се пак отбираме малко от малко коя накладка е опечена и коя не пък и нали се сещаш, че и без там не ти дават накладки с 1 мм феродо или опечени, просто скоро сменени накладки и колата катастрофира например или там квото е. аз имах чисто нови задни накладки наследство от предишния собственик- колата не спира и тва е. смених кантарчета, регулирах, пилих барабани глупости правих- смених накладките/чисто новите/ и колата спира като змей. просто фалшификатиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Колеги вкарах типото...
Fiat 127 написа:Аз може ли да ти спамя по темата относно накладките и дисковете, че и мойте се за смяна?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Какво викате за Permafuse да ги взимам ли,че имаше едни за 23лв някаква неизвестна марка,ама според мене е по добре по скъпитеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Re: я
soulkeeper написа:гледам че си продал джантите сега на 15 ки ли ще се качваш.Какви си намислил да взимашex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:soulkeeper написа:гледам че си продал джантите сега на 15 ки ли ще се качваш.Какви си намислил да взимаш
Коментар
-
Abarth. написа:soulkeeper написа:гледам че си продал джантите сега на 15 ки ли ще се качваш.Какви си намислил да взимашAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
добре де, главния ви аргумент да пазарувате спирачки от италианеца, е че едва ли не произхода им е гарантиран - а това повярвайте ми не е така п.п. аз НИКОГА не бих си купил дискове 2ра употреба, при условие, че нови 257,4мм вентилирани, примерно струват 35-50 лв."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар