Кожен ли е салона?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги вкарах типото...
Collapse
X
-
Ако го продаваш направо може да му сложиш заводска цена! Успех нататък!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Технологията си е същата, каквато са използвали и в завода в Торино - галванично поцинковане (в случая препоцинковане). Правят го във всеки галваничен цех (цената е 1 лев за килограм). Чугуна обаче нещо не се поддава добре на този тип обработка. Даже те питат какъв цвят го искаш и колко да е гланцирано. Алуминиевите детайли съм ги почистил с моточистител и пароструйка, а черните - с четка и нитроцелулозен грунд (шприцкит БОДИ) и нитроцелулозна боя. Това е. Ефекта на поцинкованите детайли допълнително е подсилен и от фотсветкавицата. Изпускателния колектор пък съм го боядисал с бронз за печки с четка.
Коментар
-
В понеделник (утре) чакам да ми донесат предните амортисьори - Монро-газови, че да сглобявам макферсоните.А ето ги и прословутите тампони на амортисьорите + лагерите - за 19 години не са мръднали. Да не ми говорят, че фиатите имат слабо окачване - за толкова години - сега сменям носачи и амортисьори.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар