Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги вкарах типото...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Главата отвътре е коносовидна на болтовете за летите джанти,а д прилепяли плътно или незнам си кво там. Като се прибера утре сутрин ако ми работи домашния компютър може да снимам двата вида болтове да се видят какви са. Аз зимата сменям и джантите и за това си имам комплект 32 блота.
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Fiat 127 написа:
      Главата отвътре е коносовидна на болтовете за летите джанти,а д прилепяли плътно или незнам си кво там. Като се прибера утре сутрин ако ми работи домашния компютър може да снимам двата вида болтове да се видят какви са. Аз зимата сменям и джантите и за това си имам комплект 32 блота.
      И като сложа нормални болтове кво може да стане,50лв за болтове хич не ми се дават,има други по важни работи
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

разликата е наистина, че са по-дълги и конуса им е по-дълбок също- все пак зависи от джантите де. но мисля цената е същата. ако търсите марка болтове може и да са 50 лв 16 болта, не знам, моите болтове са по 1 лев във всеки магазин
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
          разликата е наистина, че са по-дълги и конуса им е по-дълбок също- все пак зависи от джантите де. но мисля цената е същата. ако търсите марка болтове може и да са 50 лв 16 болта, не знам, моите болтове са по 1 лев във всеки магазин
          Днеска обикалях по козлодуй и под 2лв болт не намерих,около 3лв варират
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
            pakumba написа:
            Казах ти, че са скъпи, ама ти не верваш.. :D
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
              Grisha написа:
              pakumba написа:
              Казах ти, че са скъпи, ама ти не верваш.. :D
              Ше пробвам със старите от железните,дреемикуро (една дума)

Коментар

Е

колеги, аз за моята хулиганка отидох и си купих нови гуми и джанти и съм много доволна и спокойна, там видяха, че накладките са за смяна и ги смениха хората с нови срещу 60лв. заедно с труда, но обслужването е прфектно и ще се върна и за дисковете там :D не ми стигнаха паричките и тях да ги сменя, но и това ще го свърша скоро. :D
                Следвай мечтите си))

Коментар

Re: Е

violina написа:
                  колеги, аз за моята хулиганка отидох и си купих нови гуми и джанти и съм много доволна и спокойна, там видяха, че накладките са за смяна и ги смениха хората с нови срещу 60лв. заедно с труда, но обслужването е прфектно и ще се върна и за дисковете там :D не ми стигнаха паричките и тях да ги сменя, но и това ще го свърша скоро. :D
                  Сменяш ли дискове трябва пак да сменяш накладки,това е закон при нови дискове задължително нови накладки,не ползвани а чисто нови

Коментар

Ок

Тогава ще ги сменям по-късно :D казаха, че те са по-добре и могат да изкарат
                    Следвай мечтите си))

Коментар

Re: Ок

violina написа:
                      Тогава ще ги сменям по-късно :D казаха, че те са по-добре и могат да изкарат
                      Aко не ти тресе при спиране с 80+ си карай спокойно

Коментар

Бате, вкарах и аз Типозото в бокса за ремонт, идентичен на твоя. Ще ми позволиш ли да ти използвам откритата вече тема за въпроси към колегите или да си открия нова? Става въпрос за колата от подписа.

Коментар

//// написа:
                          Бате, вкарах и аз Типозото в бокса за ремонт, идентичен на твоя. Ще ми позволиш ли да ти използвам откритата вече тема за въпроси към колегите или да си открия нова? Става въпрос за колата от подписа.
                          Разбира се,че можеш да използваш мойта тема,какво по точно ще му правиш?

Коментар

Превъртял биелен лагер (четвърти) като за начало. После тъй и тъй двигателя се вади и разглобява целия - клапани, всички гарнитури, семеринги, вложки, шлайфане на главата, сегменти. По нататък - перфектно измиване на всички детайли, болтовете, ремъчните шайби и другите там джаджи - в галваничното на поцинковане. Ремъци, ролки, масла (хидравлика, скоростна кутия, двигател, антифриз, спирачна течност). Филтри (маслен, въздушен, горивен). Още не съм гледал спирачките и окачването, предния ляв амортисьор ми е изтекъл (него го видях). След това гуми, че съм по сликове вече. Задните гуми се разчекват все повече. Това достатъчно ли е или да продължа . За лятото не искам да изпускам фиатаджийски купони, та да се подготвя овреме.

Коментар

//// написа:
                              Превъртял биелен лагер (четвърти) като за начало. После тъй и тъй двигателя се вади и разглобява целия - клапани, всички гарнитури, семеринги, вложки, шлайфане на главата, сегменти. По нататък - перфектно измиване на всички детайли, болтовете, ремъчните шайби и другите там джаджи - в галваничното на поцинковане. Ремъци, ролки, масла (хидравлика, скоростна кутия, двигател, антифриз, спирачна течност). Филтри (маслен, въздушен, горивен). Още не съм гледал спирачките и окачването, предния ляв амортисьор ми е изтекъл (него го видях). След това гуми, че съм по сликове вече. Задните гуми се разчекват все повече. Това достатъчно ли е или да продължа . За лятото не искам да изпускам фиатаджийски купони, та да се подготвя овреме.
                              Приготви си хилядарка за части

Коментар

Главата е вече долу, на съставните си частим шлайфана и с припаснати клапани. За комплект гарнитури, семеринги и вложки (марка Glaser) ми искат 120 лева. Да бях знаел, нямаше да я вземам с толкова много разпределителни валове. Добре че е само с осем клапана.

Коментар

Working...
                                X