Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги вкарах типото...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми вече качих нашите да ги повозя, навъртяхме ей така безцелно 30 километра. Невероятна работа на двигателя, перфектно поведение на пътя.

Коментар

Карай я умно и със здраве
      In Tipo Veritas

Фиат Типо 1.6 DOHC
      Фиат Стило 1.6

Коментар

Благодаря!

Коментар

Пусни едни обощителни снимки!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

И тъй, пичове - замо задницата на Живка не бях бутал! Днес вадих задния мост за смяна на тампоните, прегресиране на лагерите на носачите, смяна на лагер-главините и монтиране на задните дискови спирачки и рефреш на кантарчето! Малко фото! Малииии - капнал съм! Още съм с гащеризона, но поствам снимките!
            Прикачени файлове

Коментар

Чао на барабанните спирачки - чао и на въртенето кръгом на ръчна - остава само в спомените! Живка няма да е като балерина вече!
              Прикачени файлове

Коментар

Още малко фото! Моста със сменените тампони и монтиран "кантар", болтовете за гумите и най-накрая монтираните на колата и така желани от всеки фиатаджия задни дискови спирачки!
                Прикачени файлове

Коментар

Ей, честито!!!! Искам да видя Живка така)))))
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                    Ей, честито!!!! Искам да видя Живка така)))))
                    Чистонови от Торино ми ги пращат! Още не съм свързал спирачките - само на предни карам - утре ще го направя, че днес мноо се изпОтихме с Иво! Утре - още снимки!

Коментар

И аз искам задни дискови спирачки . А на Живка честито .
                      http://vbox7.com/play:1631a342
                      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

dilyanski1977 написа:
                        И аз искам задни дискови спирачки . А на Живка честито .
                        Голямо благодарско! А спирачките са "Brembo - custom designed - blue, especialy for Jivka, sended from Torino, Italy"!

Коментар

///// написа:
                          Чао на барабанните спирачки - чао и на въртенето кръгом на ръчна - остава само в спомените! Живка няма да е като балерина вече!
                          Що така, няма ли да сложиш жилата на дисковите спирачки ?Брей, тая тема не я бях гледал до сега, много радва окото :D Ама и е сбъркан раздела, затова.Не е за този определено
                          sigpic
                          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                          475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube

Коментар

Задната дискова не става за въртене на ръчна - това имах напредвид - нищо общо с големите барабани!А иначе темата си е от 2 години - взех си типо-то и го разфасовах! И в същото време един колега от София и той с 1.6 двувалка и той - в бокса! И тъй - той тогава пусна темата и аз за да не отварям втора-паралелна го помолох да му ползвам неговата! И така!

Коментар

Евала колега чак ме е ят че КОРАБА МАЙКА е на трупчета. Уникална работа

Коментар

///// написа:
                                Задната дискова не става за въртене на ръчна - това имах напредвид - нищо общо с големите барабани!А иначе темата си е от 2 години - взех си типо-то и го разфасовах! И в същото време един колега от София и той с 1.6 двувалка и той - в бокса! И тъй - той тогава пусна темата и аз за да не отварям втора-паралелна го помолох да му ползвам неговата! И така!
                                Ааа, не е така ти сложи жилата, нека да се припаснат задните накладки и ще видиш че може да се врътка с лекота Иначе темата ако се поизчисти отначало, може да се сложи в тунинг раздела примерно.
                                sigpic
                                Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                                475HP 11,5/1,9/191
                                YouTube

Коментар

Working...
                                X