Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се спасявате в задръстванията

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zgabrovski написа:
    pinko написа:
    ....Махайте се от тоя град(ако можете да си го позволите) и това е.
    ... Сега за нищо на света не мога да си помисля да живея в Сф...
    И аз съм така. В Горна баня мога да си спирам, където си искам - място винаги има, тихо и спокойно си е. Като на село все едно. Чак не мога да си представя, че само преди 30 мин. съм бил в софийските задръствания и дъндании :D

Коментар

В края на миналата година трябваше спешно да търся жилище. Добре! Тъй като съм живял преди в Банишора и харесвам квартала (тих, близо до центъра, спокоен) реших да се разтърся там. Цените страшни, а то панелка. Викам си няма да е...! Северните райони на София Волуяк, Мрамор, Мировяне, Нови Искър... - е да ама цените започват от 100 000евро. Няма начин. И пак в Надежда. Хубаво, лошо - това е!
      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Днес през ноща около 4:00 до 6:00 движението е песен :D .Извода е - ходете преди 6 на раота .Иначе спасението е през уличките, но за 2г. мойте тайни маршрути са вече задръстени от други "тарикати".

Коментар

По задръстванията е страшно в София. Усилваш си музиката, сваляш стъклото и си почиваш или пък псуваш другите шофьори. Аз напоследък по задръстванията се оглеждам за стикери на клуба по фиатите-ама нейсе. Иначе още малко слънце и хайде на колелото, няма задръствания, няма нищо
          Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
          Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
          Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Аз чакам лятото с нетърпение - тогава е рай и няма такива задръствания. От юни до средата на август е песен в София :D Тогава да му мислят морските чада :D

Коментар

Working...
            X