Една тема, която много може да ни е от полза - според случая вероятно има няколко варианта да се измъкнше от задръстване от които всеки знае някой собствен спасителен ход. Аз освен че чинно досега си седях в колоната от коли по "Цариградско" за лятото се прехвърлям на колело При вас как е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се спасявате в задръстванията
Collapse
X
-
Като тръгвам 1.5 часа по-рано от началото на работното ми време.Сиреч, тръгвайки в 7.00 часа, София е празна.По маршрута Овча Купел-Красна поляна на места вдигам 70-80...не съм самоубиец,просто няма движение.7-те км от нас до БНБ ги минавам само и единствено за 11 минути!!! Тръгвам толкова рано за да намеря място за паркиране. Като ми се спи до по-късно хващам такси.Е, ако при нас стадното чувство е по-малко развито, може би няма да сме жертва на отвратителния трафик.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Явор Митев
....когато се преместихме във Варна си виках "...- айдеееее, край на задръстванията..."....нищо подобно....и тук е някакъв ужас, даже по-зле, защото преди пътувах от Люлин до Бизнес Парка в Младост и колкото и да съм се врял в задръствания, като пристигнех и слизах веднага.....а сега освен че вися в задръствания, ако не цъфна в офиса преди 8.30, е абсолютно невъзможно да паркирам.....центъра на Варна си е точно такъм ад, какъвто е и София..................а иначе лично за мен, спасението е.....диска в колата с музика според настроението....иначе изперквам...... ......и нещо между другото....в задръстванията, пускам предимно Рамщайн.....действа успокояващо и разпускащо...
Коментар
-
пък аз да ви кажа, в 80% от случайте има алтернативен път, малки улички демек и всичко е до познаване на пътя. аз лично карам много в малките улички и заобикалям задръстванията. не навсякъде е възможно естествено, но като отделеиш един път 10 мин за разучаване и после пестиш многоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Сега ще ви светна едно маршрутче, алтернатива на Сливница вечер... По Васил Левски, от Дондуков надолу, на Искър (СМГ) на ляво. Първата пряка - задължителен десен. След това - задължителен ляв. И от направо - до Раковска. После надолу към Сливница. От там - наляво по Кирил и Методи (може и да бъркам улицата) от там само на право - през М. Луиза, Женския пазар, Хр. Ботев, излиза се директно на Опълченска, от там в дясно и наляво по Сливница.Избягва се: Сточна гара, Лъвов Мост, Хр. Ботев, все весели кръстовища.. спестяват се 10-15 минути, вечер към 6-6:30.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
pakumba написа:пък аз да ви кажа, в 80% от случайте има алтернативен път, малки улички демек и всичко е до познаване на пътя. аз лично карам много в малките улички и заобикалям задръстванията. не навсякъде е възможно естествено, но като отделеиш един път 10 мин за разучаване и после пестиш много
Коментар
-
Спасението е само силна музичка :D А иначе във Варна имаме право на избор - или задръствания по централните булеварди, или си чупиш колата по вътрешните улички.При мен хубавото е, че пътят ми до работа е около 6 км и само с 2 светофара, на които в 7,30 сутринта в повечето случаи минавам на червене защото няма почти никакво движение (Стара гара и Топливо)FIAT Punto 1.7TD
Коментар
-
Аз като съм с колата - спасение няма - псувни, десен волан, лев волан - спирачкииии...!Кръстовището на ВМА няма алтернатива. Просто алтернативата е толкова лоша, че по-добре да я нямаше.Дано времето се оправи сутрин, малко по-топло да стане та да тръгна и аз с колело.Аз 2 пъти в седмицата си ходя на фитнес сутрин, тръгвам в 7:15, 7:30 отваря фитнеса и 9 съм на работа. Задръствания - никакви.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Stilo написа:За мен не е нормално от Младост до Орлов мост в 9 часа сутринта да пътувам 45-50 минути. С колелото свалих времето на 20!!!Без тренировка А да ставам за работа 1,5 часа по-рано само за да си намеря място за паркиране - не мерси, не съм се оженил за работата си.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
А от Младост не сте ли пробвали през Горубляне, аз като ходя там при нашите минавам само от там!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар