Да... за съжаление... дпореди 2 години живеех в Младост и работех в центъра, стигах точно за 12 минути от Младост4 до Народния театър... не е истина какво е сега!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се спасявате в задръстванията
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Още през 1994 г. се преместих в Кокаляне, щото в Лозенец стана нетърпимо да се живее. От Кокаляне до Полиграфическия комбинат (16,9 км) стигам за 12-15 минути, среден разход по компютър 6,2 л/100Преди имах апартамент под хотел Хемус, точно до 4-то районно. Миналата седмица минах да се видя с едни приятели в стария квартал и после отидох до редакцията. 3,2 км за 38 минути , среден разход 10,8 л/100(това е доста икономична дизелова кола, на бензин разхода ще е поне 15/100)Махайте се от тоя град(ако можете да си го позволите) и това е.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Аз какво да кажа, работата ми е такава че по цял ден съм с кола и обикалям из центъра (търговски представител, не таксиметров шофьор ) :D Научих всички алтернативни маршрути по малките улички, вярно че избягвам задръстванията по светофарите - ама вече гледам и бая народ се движи по преките та и там става весело. За паркирането в центъра сутрин между 8.00 - 9.00 най се намират места, живущите там по това времие се изнасят а и тези които идват за работа още не са заели местата. А след 21.00 пред блока пък е апсурт да си намеря място, което най много ме дразни - налагасе да паркирам на майната си! Абе все по зле става! Август месец най ми харества движението в София. :DIn Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
-
Stilo написа:За мен не е нормално от Младост до Орлов мост в 9 часа сутринта да пътувам 45-50 минути. С колелото свалих времето на 20!!!Без тренировка А да ставам за работа 1,5 часа по-рано само за да си намеря място за паркиране - не мерси, не съм се оженил за работата си.
Коментар
-
pinko написа:....Махайте се от тоя град(ако можете да си го позволите) и това е.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
Ей поради това всичкото дето сте го изписали по-горе НИКОГА няма да живея в София...Аз стигам от Ямбол до Сливен за 13 минути След като се преместих в Ямбол, а все още работех в Сливен, от къщи (в Ямбол) до работата ми стигах за около 20 минути, без да бързам и като спирам на 3 сфетофара в Ямбол и 1 в Сливен.
Коментар
-
Явор Митев
Immortal написа:Ей поради това всичкото дето сте го изписали по-горе НИКОГА няма да живея в София.........
Коментар
-
Явор Митев
Nino написа:doofiat написа:А иначе сутрин возя една съседка и й се завива свят като почна да я прекарвам по уличките - луда става.
Коментар
-
Nino написа:doofiat написа:А иначе сутрин возя една съседка и й се завива свят като почна да я прекарвам по уличките - луда става.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
Ей за това си кютам в Хасково и хич нямам амбиции за София.Тука задрусвания също има, но увеличават времето ми за прибиране вечер от 5 минути на 10 - така, че хич не се и оплаквам. Най монго на 2 последователни светофара да изчакам по 3 смени - ама сага като има насложиха секундарници - в червено и зелено, повече от втора смяна не съм се бавил.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар