Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В чест на последния редовен набор на БА!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вероятно, да не се имам за зрял на тоя етап сигурно ще се смея след 2 години на предишните 2

Коментар

Immortal написа:
      Пълнолетие - на 21 !!!! ..
      Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Мисленето в някои случеи е вредно
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
        Immortal написа:
        Пълнолетие - на 21 !!!! ..
        Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Мисленето в някои случеи е вредно
        Ромео, ти Жулиета ли търсиш, че не ми пишеш ЛС

Коментар

Колеги, аз какво да кажа, като съм преживял доста идиотщини - пълни 2 години , последния набор, който служи 24 месеца, за новобранците ни станаха 18 после. Но пък като цяло съм доволен - откъснаха ме от мама и тате и ме бухнаха в реалния живот... придобих самостоятелност за която можех само да си мечтая..
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Това съм го чел преди доста време и сега пак го четох със същото удоволствие като първия път!Даже си го копнах и ще си го пазя!За съжаление доста хора няма да го разберът,а пък там има доста вярни работи!Аз от службата на военния кораб знам едно-"Морето ражда мъже,полето тикви" Това в духа на казармения хумор!

Коментар

Nino написа:
              Еееее, Вие пък прекалено сериозно приемате нещата... това разбира се е майтап с известна доза истина...която сме опитали през тоталитарните години!
              Докато не се уволних,не спрях да се проклиням,че не подписах договор с Кремиковци. Аз съм УВО 85.

Коментар

Уво 97’ бях най шастливиат набор влезнах за 18 месеца излезнах на 12-я .В момента в който ми казаха уволнен си ми се искаше да си дослужа останалите шест месеца.Беше ебати купона.Сега всичко си го гпомням през смях предполагам че и за повечето от вас е така.
                Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
                Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Това до колкото си спомням е статия от "Егоист" някъде 1999 - 2000 г. Мисля, че автра е Карбовски ...

Коментар

Working...
                  X