Вероятно, да не се имам за зрял на тоя етап сигурно ще се смея след 2 години на предишните 2
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В чест на последния редовен набор на БА!
Collapse
X
-
Колеги, аз какво да кажа, като съм преживял доста идиотщини - пълни 2 години , последния набор, който служи 24 месеца, за новобранците ни станаха 18 после. Но пък като цяло съм доволен - откъснаха ме от мама и тате и ме бухнаха в реалния живот... придобих самостоятелност за която можех само да си мечтая..Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Това съм го чел преди доста време и сега пак го четох със същото удоволствие като първия път!Даже си го копнах и ще си го пазя!За съжаление доста хора няма да го разберът,а пък там има доста вярни работи!Аз от службата на военния кораб знам едно-"Морето ражда мъже,полето тикви" Това в духа на казармения хумор!
Коментар
-
Уво 97’ бях най шастливиат набор влезнах за 18 месеца излезнах на 12-я .В момента в който ми казаха уволнен си ми се искаше да си дослужа останалите шест месеца.Беше ебати купона.Сега всичко си го гпомням през смях предполагам че и за повечето от вас е така.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар