Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В чест на последния редовен набор на БА!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В чест на последния редовен набор на БА!

Приятно четене! http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=45422
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Честно да си кажа не издържах и 1/4 да изчета... Пълна глупост... Незнам какво е било някога, дали е имало подобни изцепки и магарии, но последните годиниако е имало, то те са били ЕДИНИЧНИ случаи. А и от познати горедолу моя възраст няма оплаквания. Аз бях 2003г, 9 месеца, и да си кажа имам само хубави спомени от там. Само се плашеха децата с глупости, отдавна хората там са ХОРА! Някои бягаха, че било загуба на време и пари... А ако го питаш после "Колку тий заплаткътъ?" - 300лева... Че това пари ли са?! Други бягаха, че щели да ги юркат. Че сутришната оборка, прекопаването на градинката и косенето на трева по моравата юркане ли е?! Лигавщини и мързел, аман начи... аз това си го правех в София на двора доброволно и с удоволствие да не казвам всяка седмица... Трети - имало перверзии. Няма, от познати също нищо такова не съм чувал. А и да беше дошъл някой при мен да ми се натисне... Ей щях да го ошамаря, мойе и карцер да си хвана, ма той нямасхе да се замисля пак да дойде. Аз лично сам се натъпках вътре. Писна ми са се крия и скатавам, ни да учиш задочно (неможеще без отбита служба), ни да почнеш сериозна и перспективна работа с възможност са развитие. Че кой ще налее в теб знание, пари и да ти даде старт и да те приберат после. Сега не съжалявам ни най-малко. Даже, ако имам пак 9 свободни месеца и не уредят на същото място и хора - заминавам без да се замисля, това беше един от най-лежерните ми периоди, тотален релакс. Е имаше и физически напрежения - донеси си въглища, нацепи си дърва, окоси си ливадата, помогни да се разчисти едикойси склад - голяма работа!В заключение - само плашихте децата последните години...П.С.: Типичен случай - брат ми. 5 години се кри, учи нещо отнемайкъде, само и само чакайки или годинки да навърши, или казармата да махнат... Е, чу, че я махат, разпусна се и не занесе последното уверение, че е дтудент (сега напролет завършва). Изкара една кошмарна и паникьосана седмица, миналия вторник го викнаха във ВТ!!! А аз колко искренно и подетски му се смях... толкова години да се криеш и на "товарния влак" да те качат, в последния набор да те набутат... Отарва се де, няма повече да се притеснява...

Коментар

Абе казарма си трябва. Не може да ме убеди никой, че трябва да се толерират някакви лигльовци на по 17-18 дето не знаят какво е лопата, нито имат представа какво е труд.Но не това е най-лошото!Най-лошото е, че никога няма да разберат, а още по-лошото е , че всяко следващо поколение ще е още по-лигаво и още по-мързеливо!Просто гледна точка П.П.- Не аз не съм ходил в казармата, но виждам покрай мене всякакви лигльовци на моята възраст, които вместо д амислят за бъдещето си и да се научат да носят отговорност седят по компютърните клубове нон стоп и нагъват чипс.И остави другото, но им харесва да си правят педикюр и не нам к’во си....е това, ако е нормално аз съм Алфа Спайдър да знаете
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

...за каква казарма пък говорим точно ние......то нащо казарма ли е....9 месеца през далечната 1999 г. - без да преувеличавам, там просто си починах......поделението беше във Враня - Гранична полиция, последният корпус от Жандармерията.......някъде по средата се роди и дъщеря ми, та имаше и моменти, в които ме питаха имам ли някакъв наряд...ако отговорех - "НЕ"..."ай давай книжката и отивай при дъщеря си"..........нищо особенно, на фона на това, което ми е разказвал баща ми....3 години.... .......УЖАС......ами прословутият "Бермудски триъгълник".....???...за последният набор единствено е кофти тръпката да се чувстваш супер пре***ан.......

Коментар

Е то и по наше време вече беше ок - 93-та. Е верно 18 месеца, ма какво да се прави.
          Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
          Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

Аз се радвам, че 90 набор няма да ходим на заточение макар, че според мен има файда от цялата тая работа с казармата..но днешната младеж тоест мойте набори едва ли биха изтърпяли тая казарма, защото всички сме глезени лапетии..

Коментар

Еееее, Вие пък прекалено сериозно приемате нещата... това разбира се е майтап с известна доза истина...която сме опитали през тоталитарните години!
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

И аз през 93-та... 18 месеца. Ама хубаво си беше бе, някой да каже че не е било купон. ИМаше и гадни моменти, ама сега като се замисля си спомням само хубавото. Дори и това, което тогава ми се е струвало гадно, сега като се замисля си е било бахти и купона

Коментар

coolboby написа:
                  Аз се радвам, че 90 набор няма да ходим на заточение ......но днешната младеж тоест мойте набори едва ли биха изтърпяли тая казарма, защото всички сме глезени лапетии..
                  с теб съм колега . И мога да потвърдя ,че с всяка година нещата коренно се изменят .Например много мои приятели набор 92 само играят разни игри като Контра Страйк и ако ги пратят в казармата ще играят само че на живо
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Чакай че направо се изумих и се омотах да сметна набор 92 на колко са сега дечицата.А иначе по темата - 1/3 от щетите по черният ми дроб са от казармата за 1г. Останалите 2/3 за 6 години студентски живот
                    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Ами то и аз бях от ’92 до ’94 (18 месеца) ама какво да кажа - само спане, крадене на мед, и пиянски вечери в дискотеките на Ботевград. Това можех да си го върша и вкъщи (само дето краденето щеше да е заменено с работа) т.е. пълна загуба на време, ама беше весело.п.с. Казармата е страшна само за разни тъпи парчета дето и в реалния животса си такива. Оня ферман дето са го писали по-горе е пълна глупост, само да плашатгаргите (новобранците)
                      Ex Fiat 126P
                      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS
                      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                        п.с. Казармата е страшна само за разни тъпи парчета дето и в реалния животса си такива. Оня ферман дето са го писали по-горе е пълна глупост, само да плашатгаргите (новобранците)
                        Хахахаа аз като разправям че съм е’интилигентн момче - никой не ми вярва
                        Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          coolboby написа:
                          Аз се радвам, че 90 набор няма да ходим на заточение ......но днешната младеж тоест мойте набори едва ли биха изтърпяли тая казарма, защото всички сме глезени лапетии..
                          с теб съм колега . И мога да потвърдя ,че с всяка година нещата коренно се изменят .Например много мои приятели набор 92 само играят разни игри като Контра Страйк и ако ги пратят в казармата ще играят само че на живо
                          Айде сега, все едно преди 2 години ти не си цъкал Кънтар Страйк ..макар, че тая игра се играе и от възрастни хора ..но не е толкова до игрите..а просто до самото мислене..макар, че преди 2 години и аз бях лешпер захлюпен..92 набора и те ще се отракат...

Коментар

Пълнолетие - на 21 !!!! Аз съм за това. :D :P

Коментар

coolboby написа:
                              RoMeO_156_GTA написа:
                              coolboby написа:
                              Айде сега, все едно преди 2 години ти не си цъкал Кънтар Страйк ..макар, че тая игра се играе и от възрастни хора ..но не е толкова до игрите..а просто до самото мислене..макар, че преди 2 години и аз бях лешпер захлюпен..92 набора и те ще се отракат...
                              След още 2 години пак ще мислиш по същия начин за сегашния момент.
                              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                              I am in love with my cars

Коментар

Working...
                              X