Искам да питам тези лепенки с знака за EU които ги продават в шел ако ги залепя катаджиите нема ли да се заядат с мен .Законили са или някой си прави парички от това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За новите лепенки за номерата .
Collapse
X
-
Колега, не знам за лепенките, днес каква Витара (последната Витара на Сузуки) видях - номера от пред беше изцяло бял. Релефа на цифрите ко имаше, но черното се бе изтрило. Как не бяха го спрели тоя пич не знам?! А какво се прави в този случай някой знае ли? Все пак този номер не е на повече от 6-8 месеца - Витарата беше нова. Какво съм виновен, че номера е некачествен и след 30 автомивки не става за нищо.
Коментар
-
doofiat написа:Колега, не знам за лепенките, днес каква Витара (последната Витара на Сузуки) видях - номера от пред беше изцяло бял. Релефа на цифрите ко имаше, но черното се бе изтрило. Как не бяха го спрели тоя пич не знам?! А какво се прави в този случай някой знае ли? Все пак този номер не е на повече от 6-8 месеца - Витарата беше нова. Какво съм виновен, че номера е некачествен и след 30 автомивки не става за нищо.N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар