С риск темата да бъде преместена в "Купува" (където никой няма да и обърне внимание) повдигам "дискусията" дали случайно някой от вас има РАБОТЕЩ грамофон, от който би се отървал :D търся някаква все още читава машинка...намерих магазин за винили и понеже слушам само хаус там чух какво е да си го пуснеш на грамофонче та ако на някой му работи някое респром-че да свирка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грамофон
Collapse
X
-
Аз имам същото шаси Fonica като колегата, с чисто нова доза но механиката е за подчистване.От стоене смазката по осите се е стегнала.Също нямам против да го сдам защото изобщо не се очертава да го използвам някога И като сме на ретро-тема, аз пък от мнооого време си търся магнетофон, 4 пистов но минимум от класа на Каштан или УнитритеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: Грамофон
viktorson написа:С риск темата да бъде преместена в "Купува" (където никой няма да и обърне внимание) повдигам "дискусията" дали случайно някой от вас има РАБОТЕЩ грамофон, от който би се отървал :D търся някаква все още читава машинка...намерих магазин за винили и понеже слушам само хаус там чух какво е да си го пуснеш на грамофонче та ако на някой му работи някое респром-че да свиркаFIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
-
Re: Грамофон
team написа:viktorson написа:С риск темата да бъде преместена в "Купува" (където никой няма да и обърне внимание) повдигам "дискусията" дали случайно някой от вас има РАБОТЕЩ грамофон, от който би се отървал :D търся някаква все още читава машинка...намерих магазин за винили и понеже слушам само хаус там чух какво е да си го пуснеш на грамофонче та ако на някой му работи някое респром-че да свиркаУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар