Искам да предупредя всички колеги, който искат да си вземат Браво от пазара на Горубляне!Днес бях при едим приятел, монтьор!Та при него беше въпростното браво - червено, 96 година ,внос от Италия.Та проблемът му на пръв поглед беше дребен - не работеше равномерно!Почнаха от свещи, кабели ,а то се оказа много по-сериозно!Като свалиха капака на клапаните - малииииии, за първи път виждам такъв разпределителен вал!!!Беше така износен, че направо не натискаше първият и вторият клапан!Сигурно колата е карана с едно масло 100000 км. - ужас! Като разбра какъв е проблема/към 500 лв. ремонт/, джамбазина се отказа да го прави и каза, че ще го пусне да се продава така от понеделник! Иначе на външен вид е перфектно!Лови окото, но двигателя!!!Така, че внимавайте със покупките на Горубляне!Този приятел със сервиза за който говоря постоянно има такива коли при него - човека си изкарва хляба, ама тези по пазара са за бой! Съветът ми към всички е да избягват коли от Италия!Там смяна на масло, прегледи, грижи за автомобила - това е тема табу!В този сервиз съм виждал коли на по 3,4 години - пълни бараки!А после какви ги правят, като от магазин! Имам приятел, на който съм поръчал да ми вкара запазена Мареа от Германия.Чакам вече няколко седмици за запазена кола!А джамбазите от Горубляне като ги питах - "веднага брато ,до няколко дни колата е тука!Е как - поредният боклук!!! Предполагам ,че не всички на Горубляне са такива измамници!Дано със този "разказ с елементи на разсъждение" съм помогнал на някой колега да не се набута с някоя трошка!То всичко е късмет в края на крайщатаСетих се и за друг трик - дигиталните километражи! Ако ви кажат, че не могат да се превъртат/например при Мареа, Типо и др./ - изобщо не се връзвайте!Един спец по тези неща ми каза, че се превъртали по-лесно от аналоговите!Било като детска игра!Лепенките за смяна на маслото със датата и пробега /ако има такива и не са махнати нарочно/ са най-сигурното доказателство за реалните километри на колата! Абе изобщо ние българите сме спецове по всичко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги внимавайте с покупка на червено Браво ог Горубляне!!!
Collapse
X
-
pifakiz написа:Ganchev написа:Колега направо ме отказа от мисълта,че скоро ще си взема Фиатката btw:Благодарско за съвета за това браво.
Коментар
-
Ganchev написа:pifakiz написа:Ganchev написа:Колега направо ме отказа от мисълта,че скоро ще си взема Фиатката btw:Благодарско за съвета за това браво.Fiat Grande Punto
Коментар
-
стискам палци аз Брава 1.6 съм си избрал но видях днес и някакво браво 1.3 99г. но бравата ми е на сърцето замислих се и за мареа седан отново 1.6 но бравата ми се вижда по-подходяща за мен :D иначе и моя човек на, който възложих не леката задача да ми избере кола ми е приятел,аз исках от швейцария но той ми каза,че избора не е голям както и в германия и съответно рефлектира върху цената затова ми предложи от италия с уговорката,че той ще я избере с цвета и нещатата,които искам да има в колата (претенциозен съм но няма как :D ) чаках цял месец накрая му се обадих и ми каза,че е изпаднало някакво пефектно пунто за супер пари но аз си държа на бравата и казах,че брава ще е след което той ми каза,че хората с които работи си слагат яко надценка и се отказах от вноса тази седмица ще започна по обстойно огледа в Бг но ми е важно да знам на кои места си заслужава да ходя.И бих казал,че лятото като се навих да вземам кола не мислех,че е толкова сложно но се надявам поне да си е струвало чакането ще се надявам и на теб да ти се падне читава кола
Коментар
-
Ganchev написа:стискам палци аз Брава 1.6 съм си избрал но видях днес и някакво браво 1.3 99г. но бравата ми е на сърцето замислих се и за мареа седан отново 1.6 но бравата ми се вижда по-подходяща за мен :D иначе и моя човек на, който възложих не леката задача да ми избере кола ми е приятел,аз исках от швейцария но той ми каза,че избора не е голям както и в германия и съответно рефлектира върху цената затова ми предложи от италия с уговорката,че той ще я избере с цвета и нещатата,които искам да има в колата (претенциозен съм но няма как :D ) чаках цял месец накрая му се обадих и ми каза,че е изпаднало някакво пефектно пунто за супер пари но аз си държа на бравата и казах,че брава ще е след което той ми каза,че хората с които работи си слагат яко надценка и се отказах от вноса тази седмица ще започна по обстойно огледа в Бг но ми е важно да знам на кои места си заслужава да ходя.И бих казал,че лятото като се навих да вземам кола не мислех,че е толкова сложно но се надявам поне да си е струвало чакането ще се надявам и на теб да ти се падне читава колаFiat Grande Punto
Коментар
-
pifakiz написа:Ganchev написа:стискам палци аз Брава 1.6 съм си избрал но видях днес и някакво браво 1.3 99г. но бравата ми е на сърцето замислих се и за мареа седан отново 1.6 но бравата ми се вижда по-подходяща за мен :D иначе и моя човек на, който възложих не леката задача да ми избере кола ми е приятел,аз исках от швейцария но той ми каза,че избора не е голям както и в германия и съответно рефлектира върху цената затова ми предложи от италия с уговорката,че той ще я избере с цвета и нещатата,които искам да има в колата (претенциозен съм но няма как :D ) чаках цял месец накрая му се обадих и ми каза,че е изпаднало някакво пефектно пунто за супер пари но аз си държа на бравата и казах,че брава ще е след което той ми каза,че хората с които работи си слагат яко надценка и се отказах от вноса тази седмица ще започна по обстойно огледа в Бг но ми е важно да знам на кои места си заслужава да ходя.И бих казал,че лятото като се навих да вземам кола не мислех,че е толкова сложно но се надявам поне да си е струвало чакането ще се надявам и на теб да ти се падне читава кола
Коментар
-
Ganchev написа:pifakiz написа:Ganchev написа:стискам палци аз Брава 1.6 съм си избрал но видях днес и някакво браво 1.3 99г. но бравата ми е на сърцето замислих се и за мареа седан отново 1.6 но бравата ми се вижда по-подходяща за мен :D иначе и моя човек на, който възложих не леката задача да ми избере кола ми е приятел,аз исках от швейцария но той ми каза,че избора не е голям както и в германия и съответно рефлектира върху цената затова ми предложи от италия с уговорката,че той ще я избере с цвета и нещатата,които искам да има в колата (претенциозен съм но няма как :D ) чаках цял месец накрая му се обадих и ми каза,че е изпаднало някакво пефектно пунто за супер пари но аз си държа на бравата и казах,че брава ще е след което той ми каза,че хората с които работи си слагат яко надценка и се отказах от вноса тази седмица ще започна по обстойно огледа в Бг но ми е важно да знам на кои места си заслужава да ходя.И бих казал,че лятото като се навих да вземам кола не мислех,че е толкова сложно но се надявам поне да си е струвало чакането ще се надявам и на теб да ти се падне читава колаFiat Grande Punto
Коментар
-
pifakiz написа:Ganchev написа:pifakiz написа:Ganchev написа:стискам палци аз Брава 1.6 съм си избрал но видях днес и някакво браво 1.3 99г. но бравата ми е на сърцето замислих се и за мареа седан отново 1.6 но бравата ми се вижда по-подходяща за мен :D иначе и моя човек на, който възложих не леката задача да ми избере кола ми е приятел,аз исках от швейцария но той ми каза,че избора не е голям както и в германия и съответно рефлектира върху цената затова ми предложи от италия с уговорката,че той ще я избере с цвета и нещатата,които искам да има в колата (претенциозен съм но няма как :D ) чаках цял месец накрая му се обадих и ми каза,че е изпаднало някакво пефектно пунто за супер пари но аз си държа на бравата и казах,че брава ще е след което той ми каза,че хората с които работи си слагат яко надценка и се отказах от вноса тази седмица ще започна по обстойно огледа в Бг но ми е важно да знам на кои места си заслужава да ходя.И бих казал,че лятото като се навих да вземам кола не мислех,че е толкова сложно но се надявам поне да си е струвало чакането ще се надявам и на теб да ти се падне читава кола
Коментар
-
Абе честно казано ремотни по мотора не ме плашат. Важното за мен е колата да ми е грабне окото както вън, така и вътре. Да е запазена боята и интериора...... и да не е блъскана. Това дето е под капака след известен пазарлък и на добра цена ще си го стегна сам. Защо да не ти направят отстъпка 500-1000 лв., пък после да си я стегна и под капака. Там е лесно, важното е да няма гнилочи...Мотор се прави при това не е толкова скъпо. Пример: нашата Темпра я взех със проблем в скоростите, и ми свалиха с 800 лв. като се прибрахме купих една нова за 200 смених и съединителя за 60 и сега колата си е пак кукла. така че някога си струва да се купи кола с дефект срещу съответната отстъпка разбира се. Но всеки сам си решава разбира сеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Абе честно казано ремотни по мотора не ме плашат...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар