Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проверявайте си светлините

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проверявайте си светлините

Едва не забих в една колежка със светлосиня Брава днес на "Орлов мост", макар че тя едва ли разбра.Не ми беше правило впечатление колко трудно се виждат стоповете им, да не говорим пък ако са леко зацапани. На всичкото отгоре средният й стоп не работеше. Дано го оправи, преди някой да се вреже в нея отзад.

Колега, че на Бравата се виждат стоповете, които са отделени от тези на габаритите доста по-добре от тези на Бравото с неработещ трети стоп. Просто човек се подвежда по третия стоп Брава, които обаче невинаги работи.

Коментар

Re: Проверявайте си светлините

ochinko написа:
      Едва не забих в една колежка със светлосиня Брава днес на "Орлов мост", макар че тя едва ли разбра.Не ми беше правило впечатление колко трудно се виждат стоповете им, да не говорим пък ако са леко зацапани. На всичкото отгоре средният й стоп не работеше. Дано го оправи, преди някой да се вреже в нея отзад.
      Ами колежката не вярвам да може да си оправи стопа защото и ти сигурно няма да можеш .Средния стоп на бравата е много дъфкана тема .А и никой не те кара да гледаш средния стоп само при наличието на още два .
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Re: Проверявайте си светлините

dani389 написа:
        ochinko написа:
        Ами колежката не вярвам да може да си оправи стопа защото и ти сигурно няма да можеш .Средния стоп на бравата е много дъфкана тема .А и никой не те кара да гледаш средния стоп само при наличието на още два .
        Аз не се смятам за критерий, но не ми се вярва средният стоп да е неоправяем. Затова пък със сигурност е опасно да караш с неработещ такъв.Не знам обидени ли се почувствахте нещо с Бравите, не съм искал никого да засегна. Моето Браво пък е ниско, ама когато се наложи, оправям картер. Не съм тръгнал да го карам без масло, понеже някой си бил дъвкал темата.

Коментар

Колега третия стоп на брава не е предвиден за ремонт, продава се само в АутоИталия и дистрибуторите им на цена от 120 лева. Ремонта е възможен само за някой мераклия, като ние тук във форума.Ако трябва да сме точни, ако колежката иде в някой сервиз за оправяне на 3-ти стоп, ще я осурвакат 60-70 лева.. а надали тя има възможността сама да се справи.... Леле как и изадвокатствах, дано плати някой виртуален лев хонорар
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Колега, определено си нямаш и идея за какво иде реч. Третият стоп при Бравите е най-недомисленото нещо. Дори и да изгори някоя крушка и да искаш да я смениш рискуваш да прецакаш целия стоп. Режат се около 20 пластмасови нитчета, за да се постави малката крушчица. Тези крушки са 10 бр. и опират на много тънки метални лентички. Много често тези стопове се навлажняват поради дизайнерската недомислица. Ако реши някой да си го смени, цената му е около 150 лв.Повярвай ми няма собственик на Брава, който да не иска да му свети стопа, но като опира до тия пари в повечето случай.

Коментар

Working...
            X