Не мисля че са виновни марките, хората са виновни!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде честито ми първо ПТП
Collapse
X
-
Днес ми се наложи да ходя 5 пъти до Люлин. Ужасена съм от начина по който се кара там! Сигурно повечето са далтонисти, защото минават на червено, ама не червено аха аха да светне жълто, а червено. Човека зад мен беше безкрайно изненадан, че не минавам и ми свиреше. Всеки следващ път когато се връщах, излизах с все по-голямо и по-голямо отвращение от тунела. Честно Ви казвам, не ми се кара вече в този град. Отивам сутрин на работа- поне 2 катастрофи на Цариградско, по една в Младост да не изпаднат от статистиката. Преди 2 седмици автобус от градския транспорт удари кола до мен и не спря! Шофъора го догони на спирката Докога така?Punto 1.2/75
Коментар
-
Хе колежке, радвам се че си тука при нас... За съжаление не само в Люлин е така, напоследък карането из цяла София е приключение.Аз като бързам вече захващам северната дъга на околовръсното и после влизам през Цариградско до Плиска. Като време и гориво е еднакво, като нерви - направо е "нервоспестяващо"..Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
И аз се радвам, че съм при вас :D Не обичам околовръстното, а и ми идва малко далечко. С лудницата в центъра съм свикнала, задръстването започва от къщи , но това днес в Люлин ме съсипа. Може би защото не съм ходила там от години. Аз друга тактика си измислих, изпробвана е и работи. Просто се качвам в една по-голяма и лъскава кола и всички те пазят, правят ти път, няма свирене и мигане на светофара затова, че не си тръгнал на жълто...Трябва ли да бъде така? Да пускаш само тези, които незнаеш на кого ще се обадят, а другите да ги мачкаш?Гадно е.Съжалявам, че натаковах темата на колегата. И съжалявам, колега, че са те ударили. Важно е, че всички са добре и дано скоро си оправиш колата.Punto 1.2/75
Коментар
-
Krass написа:И аз се радвам, че съм при вас :D Не обичам околовръстното, а и ми идва малко далечко. С лудницата в центъра съм свикнала, задръстването започва от къщи , но това днес в Люлин ме съсипа. Може би защото не съм ходила там от години. Аз друга тактика си измислих, изпробвана е и работи. Просто се качвам в една по-голяма и лъскава кола и всички те пазят, правят ти път, няма свирене и мигане на светофара затова, че не си тръгнал на жълто...Трябва ли да бъде така? Да пускаш само тези, които незнаеш на кого ще се обадят, а другите да ги мачкаш?Гадно е.Съжалявам, че натаковах темата на колегата. И съжалявам, колега, че са те ударили. Важно е, че всички са добре и дано скоро си оправиш колата.N.Y. State of Mind
Коментар
-
е... мойта на паркинга пред блока я бласнаха. Опел... с една кака вътре "не те видях"пък тя мойта темпра щото мъничка и червена... та не се вижда от никъде. на паркинга 3 коли сме спрели една до друга... без коментар.каката си строши стопа, за щастие нямам щети никакви. но чух трясъка и се уплаших доста. направо не вярвам че нямам и драскотина.Fiat Tempra, 1.6, 1991
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар