Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айде честито ми първо ПТП

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде честито ми първо ПТП

Та карам си от Скобелев по кръговото към опълченска тая вечер към 19.30.И спирам да пусна тия с предимство от Македония дето идват.И хоп-една астра ме хаква отзад.В резултат-счупен ляв стоп и отлачена броня отляво.Тъпото е, че в понеделник трябва да ходя до Алианц да си взема добавъка към гражданската, щото без него не я признават и после до 3 дни с него в КАТ.Иначе изобщо дори не погледнаха ни стикери, ни ваденки, талони, абе нищо.За какво са тогава???И защо опелджии и голфаджии са най-големите простаци на пътя?
    N.Y. State of Mind

Re: Айде честито ми първо ПТП

sachma написа:
    ...И защо опелджии и голфаджии са най-големите простаци на пътя?
    That is the question

Коментар

Това кръгово е много шибано. Всеки път го минавам с мисълта, че ще ме ударят.

Коментар

Еми едно не ми е ясно как аз така мога да внимавам, а оня не...и айде объркал се-ок, ами излиза от колата и се ежи що съм спирал и налита ей такъв.Само че бяхме трима и се усети и доста бързо омекна педала смотан.
        N.Y. State of Mind

Коментар

Колкото и да налита, той е отзад и винаги е виновен.

Коментар

И мен днес ме удари опел

Коментар

това някаква епидемия ли е???

Коментар

Има и такива дни.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

doofiat написа:
                  Колкото и да налита, той е отзад и винаги е виновен.
                  Той се ежеше само.Ако беше налетял щеше да има още едно ПТП Както ми беше кипнало...Едит:ейййй хилядния пост баси...
                  N.Y. State of Mind

Коментар

лошо, колега мен, тамън си бях боядисал черното по броните и хоп, една баничарка хлопел - отзаде, на кръговото на пам Левски - "аз мислех, че ще минеш", добре, че само с ожулено се разминах и на следващия ден пак боядисвах, яд ме е само, че дори пари за кафе не си поисках , но да се надяваме, че е за добро важното е, че си добре, колега, стопчета се купуват успех и скорошно оправяне на колицата!пп аз се подвизавам и с опел(на бащата), и с ФВ поло (на майка ми) - е не съм забелязал те двамата да карат дивашки
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Кажи Руски Паметник. Толкова се чудих кое е това кръгово. Понеже малко ми се губят Скобелев и Стамболийски. А явно тоя е бил някакъв пълен неудачник.. Там трамвайте и колите от към Македония имат предимство и всички спират!Пълно изплащане и скорошно оправяне!
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

И мен ме хакнаха миналата зима отзаде и също беше Астра.На Астрата беше счупен фара мигача и калника беше дроб.Аз имах само една миниатюрна драскотина на задната броня която е заличих с лак за нокти,дори и не викахме кат.От оплелджиите най-големите селяндури са кадетаджиите, но те явно замряха сега са астраджиите.
                        A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                        Punto Sporting 1.9JTD 2003
                        ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

georgid написа:
                          От оплелджиите най-големите селяндури са кадетаджиите, но те явно замряха сега са астраджиите.
                          Това е защото кадетите вече изгниха и кадетаджийте се качиха на астри. btw от кадетаджийте най-опасни са тези с бегачките - gsi

Коментар

Тъпо ми е, че вече няколко години шофирлък и все се пазя, ама нали знаете, че някой път няма накъде.
                            N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                              Тъпо ми е, че вече няколко години шофирлък и все се пазя, ама нали знаете, че някой път няма накъде.
                              Не се притеснявай,както казват колегите важното е че на теб ти няма нищо.Аз поне след тази случка съм нащрек много като спра какво става зад мене.Дори скоро чук яки спирачки погледнах на огледалото и видях как една жигула се сурка на задно дясно колело и идва право към мен.Набих клаксона и запалих гумите на пешеходната пътека.Хората се разбягаха ама ме тразбраха не видях никой в огледалото да ме псува,а жигулатасе завъртя и се зъби в бурдюра.То бива бива ама да си занимариш толкова колата че да ти хваща само 1 задно колело
                              A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                              Punto Sporting 1.9JTD 2003
                              ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Working...
                              X