Та карам си от Скобелев по кръговото към опълченска тая вечер към 19.30.И спирам да пусна тия с предимство от Македония дето идват.И хоп-една астра ме хаква отзад.В резултат-счупен ляв стоп и отлачена броня отляво.Тъпото е, че в понеделник трябва да ходя до Алианц да си взема добавъка към гражданската, щото без него не я признават и после до 3 дни с него в КАТ.Иначе изобщо дори не погледнаха ни стикери, ни ваденки, талони, абе нищо.За какво са тогава???И защо опелджии и голфаджии са най-големите простаци на пътя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде честито ми първо ПТП
Collapse
X
-
лошо, колега мен, тамън си бях боядисал черното по броните и хоп, една баничарка хлопел - отзаде, на кръговото на пам Левски - "аз мислех, че ще минеш", добре, че само с ожулено се разминах и на следващия ден пак боядисвах, яд ме е само, че дори пари за кафе не си поисках , но да се надяваме, че е за добро важното е, че си добре, колега, стопчета се купуват успех и скорошно оправяне на колицата!пп аз се подвизавам и с опел(на бащата), и с ФВ поло (на майка ми) - е не съм забелязал те двамата да карат дивашкиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Кажи Руски Паметник. Толкова се чудих кое е това кръгово. Понеже малко ми се губят Скобелев и Стамболийски. А явно тоя е бил някакъв пълен неудачник.. Там трамвайте и колите от към Македония имат предимство и всички спират!Пълно изплащане и скорошно оправяне!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
И мен ме хакнаха миналата зима отзаде и също беше Астра.На Астрата беше счупен фара мигача и калника беше дроб.Аз имах само една миниатюрна драскотина на задната броня която е заличих с лак за нокти,дори и не викахме кат.От оплелджиите най-големите селяндури са кадетаджиите, но те явно замряха сега са астраджиите.A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Humppa
georgid написа:От оплелджиите най-големите селяндури са кадетаджиите, но те явно замряха сега са астраджиите.
Коментар
-
sachma написа:Тъпо ми е, че вече няколко години шофирлък и все се пазя, ама нали знаете, че някой път няма накъде.A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар