Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В кой град има най-голямо разнооразие на Брави

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

яьаяьа

Ganchev написа:
    колега нещо телефон,адрес да ми дадеш на тази от която си си взел твоята
    Името на автокъщата е "Стан-Роуд" ... само че нито знам телефон, нито адрес. Намира се на Е-79 в дъното на Благоевград. Като идваш от София няма начин да не видиш автокъщите, които са една след друга. Ще гледаш за някаква табела с името или пък ще питаш Другата автокъща (забравих й името, нещо с "Р" беше), за която говоря, също се намира там ... колите са й внос от Швейцария. Малко са високи цените в нея, но пък има наистина запазени автомобилки ...

Коментар

Там, ако се намери една кола, която не е удряна аз ще се застрелям ...
      Според мен повечето коли са удряни. Просто така е технологията - посмачкват я леко за да вземат застраховка за правене и я продават.По добре да я вземеш ударена отколкото замазана.Моята като я взех от Горубляне се виждаше че предния ляв калник е правен. Изглеждаше добре направен но след година се забелязва че почва да избива ръжда.Та тъй или иначе колата е за правене по добре да я вземеш във вида в който е и са да си я направиш сам ...

Коментар

Re: яьаяьа

wwweb написа:
        Ganchev написа:
        Името на автокъщата е "Стан-Роуд" ... само че нито знам телефон, нито адрес. Намира се на Е-79 в дъното на Благоевград. Като идваш от София няма начин да не видиш автокъщите, които са една след друга. Ще гледаш за някаква табела с името или пък ще питаш Другата автокъща (забравих й името, нещо с "Р" беше), за която говоря, също се намира там ... колите са й внос от Швейцария. Малко са високи цените в нея, но пък има наистина запазени автомобилки ...
        Другата читава автокъща за която говориш е "Райнов". От там наистина колите са от Швейцария и за някои даже дават гаранция няколко месеца от автокъщата... НАскоро едно приятелче си купи поло тривратка от там и ме изненада състоянието му, беше доста пазенко...

Коментар

Благодарско колеги поне имам някаква насока сега следващата седмица започва огледа. Дано излезе нещо читаво Yellow_Flash_Colorz_PDT_18

Коментар

Re: яьаяьа

Uneek написа:
            wwweb написа:
            Ganchev написа:
            Другата читава автокъща за която говориш е "Райнов". От там наистина колите са от Швейцария и за някои даже дават гаранция няколко месеца от автокъщата... НАскоро едно приятелче си купи поло тривратка от там и ме изненада състоянието му, беше доста пазенко...
            Да бе ... верно беше Райнов. Ето и сайта:http://rainov.net/

Коментар

Благодарско за линка но не видях фиат

Коментар

Ganchev написа:
                Благодарско за линка но не видях фиат
                Мда, но в "Стан-Роуд" със сигурност има. Последно като минах от там имаше 2 Brava. Едната беше беличка, много готина ...

Коментар

Дано намеря такава каквато търся. Не искам да бъде бяла но все пак знаеш ли колега с какви екстри и на каква цена се предла бялата

Коментар

Ganchev написа:
                    Дано намеря такава каквато търся. Не искам да бъде бяла но все пак знаеш ли колега с какви екстри и на каква цена се предла бялата
                    Забравил съм, преди 2-3 седмици бях там Цената май се въртеше около 5000 лв ...

Коментар

Благодарско

Коментар

Колеги,а за другите градове (Плевен,Пловдив и др.) какво ще кажете какви са ви наблюденията Благодарско отново за отговорите.

Коментар

Бе май във Велинград, щот’ са 10-15 Брави, ма за сметка та това все различни... от 1.9d, JTD, та до 1.8!
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Някой скоро да е ходил в Плевен да види как е пазара

Коментар

Колега днес се връщам от там... но там, нали знаеш, града е такъв че не признават италианско... Както беше казал Нино - гадже да е русо да е, кола да е - немско да е... въпреки че напоследък виждам доста брави и бравота и там да се моткат. Дори един познат наскоро ми каза " ей това бравото било убаво нещо... аз толокова търсих тройка да взема... взех това браво за доста по малко пари... ама то върви, то кеф "....Дори днес искрено се смях на ум на мои познати, които си взеха Мерц Е класа за 10000 Евра само за да ходи момчето на главната да пие кафе... това там е много важно... а иначе си джидка с голф 2 -ка а мерца седи в гаража само за пиене на кафето...
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
                                Колега днес се връщам от там... но там, нали знаеш, града е такъв че не признават италианско... Както беше казал Нино - гадже да е русо да е, кола да е - немско да е... въпреки че напоследък виждам доста брави и бравота и там да се моткат. Дори един познат наскоро ми каза " ей това бравото било убаво нещо... аз толокова търсих тройка да взема... взех това браво за доста по малко пари... ама то върви, то кеф "....Дори днес искрено се смях на ум на мои познати, които си взеха Мерц Е класа за 10000 Евра само за да ходи момчето на главната да пие кафе... това там е много важно... а иначе си джидка с голф 2 -ка а мерца седи в гаража само за пиене на кафето...
                                Хехехехе, моят мил роден град . Там заеби да намериш италианка, те са като бели лястовици. Друго си е Голф 3-ка, телефон за 600+ лв на масата и оригинален анцуг от пазара .
                                Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                                Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Working...
                                X