Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В кой град има най-голямо разнооразие на Брави

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zgabrovski написа:
    Колега днес се връщам от там... но там, нали знаеш, града е такъв че не признават италианско... Както беше казал Нино - гадже да е русо да е, кола да е - немско да е... въпреки че напоследък виждам доста брави и бравота и там да се моткат. Дори един познат наскоро ми каза " ей това бравото било убаво нещо... аз толокова търсих тройка да взема... взех това браво за доста по малко пари... ама то върви, то кеф "....Дори днес искрено се смях на ум на мои познати, които си взеха Мерц Е класа за 10000 Евра само за да ходи момчето на главната да пие кафе... това там е много важно... а иначе си джидка с голф 2 -ка а мерца седи в гаража само за пиене на кафето...
    Благодарско колега за информацията поне да знам къде да не ходя спести ми едно разкарване имаш но би ли ми препоръчал и ти къде да отида на оглед edit:има ли такъв двигател при брава 1.4/16v или е поредната лъжа на mobile.bg и ако има бихте ли споделили впечатления,защото аз лично сега го чувам

Коментар

Коментар

Колега, като вземеш Бравата да споделиш как е минала цялата процедура, че и аз (предполагам и други колеги) се "ослушвам" и "оглеждам" ама ще е края на лятото най-вероятно...

Коментар

batececo написа:
          Колега, като вземеш Бравата да споделиш как е минала цялата процедура, че и аз (предполагам и други колеги) се "ослушвам" и "оглеждам" ама ще е края на лятото най-вероятно...
          ще споделя колега само да реша дали си заслужава да рискувам дали да ми я докарат от Австрия,че до няколко дни трябва да взема решение и да дам капаро или да си я избирам от България много сложна работа вие какво ще ме посъветвате?,знам за там,че зимата е сурова и има много луга но вие от къде бихте си взели от Австрия или от България? П.с. ако е от Австрия няма да мога да я видя имам доверие на човека,който ще извърши тази процедура приятел ми е но много се колебая моля ви за съвет.

Коментар

Реших от България ще бъде да си я пробвам и т.н. но ви моля да ми кажете къде освен в Благоевград да гледам. Разчитам на вашата помощ колеги моля ви помагаите

Коментар

В Димиртовград, чувал съм, че има от пиле мляко.
              M-Benz E 250 TD 150hp
              M-Benz 200d 75 hp
              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
                В Димиртовград, чувал съм, че има от пиле мляко.
                Благодарско сега остава да намеря и човек,който разбира,че работата с моя човек няма да стане...

Коментар

Working...
                X