Интересува ме колеги в кой/кои град/ве има най-много читави брави на прилични цени където вие сте си ги купували,защото не всички са внос нали? Просто искам да споделите своите впечатления къде положителни къде отрицателни.Благодаря Предварително за мненията ви найстина се нуждая от точна информация.Още веднъж Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В кой град има най-голямо разнооразие на Брави
Collapse
X
-
Явор Митев
ilkor написа:Миналата седмица ходих до Благоевград, а днес до Рилския манастир. Бизнеса в тоя край процъвтява Преди Дупница автокъщите пращяха от коли. Мернах и доста фиати ...Добре е да се разходиш до там и да разгледаш ...
Коментар
-
Като ходих да си търся Брава в Дупница през ноември 2005, никак не бях доволен - скъпо и само боклуци. Всички ми приказваха отиди в Дупница и ще се върнеш с кола - да ама, не.Тогава карах една Мареа 1,9 ТД - хич не вървеше, а отвън и вътре беше супер. И колко други Брави ми бутаха, ама все не ми харесваха.Това за градовете не го вярвам. Просто трябва да се обикаля и да се гледа, за да дойде момента, в който ще ти хареса все една от всички. Това е като гаджетата - ходиш кефиш се, но накрая една си избираш и се жениш за нея :D
Коментар
-
Благодаря колеги за отговорите за Дупница и аз бях чул,че има много и са по евтини от горубляне.Поне Успокояващото е,че ще бъда с човек разбиращ от това но съм нетърпелив да я имам тази красавица ако някой се сети за още някое място моля нека сподели.Благодарско Предварително Още веднъж.П.с. Честит празник на всички именнички/ци бъдете радостни и щасливи
Коментар
-
ОТ ДУПНИЦА НИКОЙ И НИКОГА ДА НЕ СЕ Е ЛЪГАЛ ДА СИ КУПУВА КОЛА!Това са най-големите бараки в цялата история на автомобилопродаването ... Понякога като се чудя с какво да си губя времето обикалям по автокъщите в региона, та се отбивам и до там. Еми по-големи боклуци няма никъде. Там, ако се намери една кола, която не е удряна аз ще се застрелям ...В Благоевград автокъщите са около 10 ... или поне в толкова съм гледал коли досега и наистина има 1-2 къщи, които докарват хубави коли. От едната от тях си взех мойта след шест месечно обикаляне ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар