Наскоро бях пуснал една тема "Опел Фронтера - наблюдения". Та реших да си взема 2,5 TDS BMW-двигателя. Интересува ме само митото(което е едно нищо) ли падна след 01.01.2007 или и ДДС-то? Екотакси, аксцизи и т.н. Преди имаше митнически калкулатори и в Мобайл.бг и в Ауто.Митница, сега нещо ги няма. До сега съм си купувал коли само от БГ и не знам за какво става въпрос при внос от чужбина. Има ли някакъв начин да излезе по - тънко вноса, освен на инвалид? Каране с чужди номера, изтегляне на ДДС или ... ? Благодаря на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да е внасял автомобил скоро ?!
Collapse
X
-
Абе то е ясно, че като ида там на място ще се решава какво да взема, може пък да харесам и нещо друго. По - големото гайле ми е колко горе - долу са разходите по ДДС и др.такси ?! Знам, че за гориво, временни номера, винетки и т.н. разходите са около 500лв.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Lane Staley написа:Мио и ДДС не би трябвало да плащаш. Това е една от ползите от ЕС. Акциз - да. Тъпое, но още не е отпаднал."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:Lane Staley написа:Мио и ДДС не би трябвало да плащаш. Това е една от ползите от ЕС. Акциз - да. Тъпое, но още не е отпаднал.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар