Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И Аз Пострадах От Фиркан :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И Аз Пострадах От Фиркан :(

Колеги, искам да ви изплача мъката си. Тази сутрин и аз пострадах от фиркан водач. В !!! 7 !!! ч. сутринта !!! Пиян на мотика. И то не това че съм станал участник в ПТП ме потресе толкова колкото самата ситуация. Абсурда е пълен. За тези които са идвали на това място ще обясня подробно. http://thealex.hit.bg/PTP.bmpДействието се развива на Бул. Сливница. Аз се движа от ул Опълченска към Люлин. Подминавам "Кенар" и се нареждам в най дясната лента която е за направо. (както е и скицата , малко първобитна е ама .. толкоз си мога и просто да ви скицирам да се запознаете). Пред мен 4 коли. Само в лентата за ляв завой има една кола под светофара. Всичко останало празно. Отзад идва само колата на пияницата. Няма други коли. Вече стоя 20 и кусур секунди на светофара спрял поради червения сигнал на светофара. Оня излиза явно от пряката на кенар (Идва от затвора) и със скорост 40-50 км идва и движейки се в средната лента за направо изведнъж завива и се удря в мен без грам спирачен път. А навсякъде другаде всичко е свободно (Направо другите 2 ленти са свободни и лентата за десен завой .. абсолютно свободни без нито една кола). А съм пуснал всички видове фарове, виждам се. Не знам. Колата ми е зелена. Да беше червена иди доди. Може да изпитва неприязън към този цвят като биковете и се боднал в мен. Ама при положение че никой не го подпира, покрай него няма грам движение ... нямам обяснение. Нито съм спрял рязко пред него нито нищо. Стоя си кротко и изведнъж .. имам чувство че .. целенасочено ме изпердаши. Аз го гледах в огледалото като приближаваше .. нито криволичеше нито нищо. Обаче като го видях с каква скорост идва и как зави към мен и добре че имам отработени някакви рефлекси та предотвратих нещо по жестоко. Освободих от скорост, махнах си крака от спирачката навих пълен ляв и оня като ме избабани ... колата се изстреля напред. Изместих се 4-5 метра напред. Добре че е леко пунтото та се изхвърли напред. Ако не го бях видял .. щях да намелям и тия отпред а и с тази скорост можеше да ми влезне направо в купето. И най ме потресе следното. От колата излезнаха 2-ма души. Шофьора беше пиян на кирка. А пътника трезвен. Той каза после на КАТ-аджийте че има книжка. Викам добре бе малоумник, виждаш го че е фиркан, защо не се качи ти да караш? Той седи и мъца като путка. Трябва да въведат и глоби за такива дето се возят до пияни шофьори !!! Нямам думи !!!П.С. Има ли някой идея как върви задна броня за Пунто 1,1 94 г. при италианеца. Информативно. Горе долу. Не точно.

Извинявам се - еба ти пича.

Коментар

Абе пич е щото стана на оживено място и беше светло. Ако беше на тъмно и на закътано щех да го напраа пичка. Като закона не може да ги накара да не карат пили поне малко да набере ядове в промишлени количества за зимата

Коментар

The_Wicker_Man написа:
        Абе пич е щото стана на оживено място и беше светло. Ако беше на тъмно и на закътано щех да го напраа пичка. Като закона не може да ги накара да не карат пили поне малко да набере ядове в промишлени количества за зимата
        Ама без грам ритник, шамар ли мина този . На всеки може да се случи да се заблея нанякъде, да не види някой, да не успее да спре навреме, ама пиян ли е само едно го оправя - бой, бой, бой, може и е........, но без сръбска музика. Както се казваше в една реплика от един нашумял филм напоследък - а излязъл пълна боза - 300. "Ще продължи дълго и няма да е приятно"
        Punto SX 1.1 55

Коментар

Трябваше да се обадиш на приятели и бързичко да ги нашамарите преди да са дошли полицаите!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ема тоя си беше провокатор. И двамата де. Аз като излезнах от колата ги сиктердосах и ония ми се изрепцчиха и аз извадих една цепеница и викам влизайте си в колата щото ще ви запукам и 2-мата. И тия па въртеха на 166 че съм ги бил заплашил със саморазправа. Нямах време инаще щех да им напраа живота черен. То че се случва, случва се .. ама тва .. направо да си беше продължил .. немаше да стане нищо. А тоя имам чувство че нарочно ме избабани

Коментар

Може цяла нощ да са пили бира и да са играли GTA... и после да е забравил, че вече не е пред компютъра...
              Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
              --- в сърцето завинаги... ---
              Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Пич, определено кофти случка, но да те коригирам, там лентите за направо не са 3, а 2-ве!!! Така че може една лента да му се е видяла тясна!п.с. Пораженията са само броня ли? Той с каква кола? след като те е фраснал и т.н. значи ще вземеш кинти по гражданска. Ако имаш каско си ходи при твоя застраховател и те да ти направя регресна щещта и да си вземат кинтите после от граждансакта му, а ти да си пазаруваш по фактурка например
                Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
                Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

Ами .. може и 2 да са .. значи е карал в лентата за ляв завой защото мина през 2 ленти със сигурност и се наби в мен. Иначе днес ходих на оглед. Огледаха. Ще видим. Белким си развържат кесията. Иначе Оня беше с Опел кадет. Значи неговия опел беше много по смачкан от мен. При него имаше решетките отпред, фарове мигачи калник броня и т.н., а при мене само Броня и .. задния панел. Абе на огледа измислихме от някъде 6 елемента ама .. Аз добре направих че освободих от скорост и вдигнах крака от спирачката. Ако не бех изпълнил едно от тия неща удара щеше да е зверски. Все пак оня караше с не по малко от 50 км. А така ме изхвърли .. мани мани

Коментар

Working...
                  X