Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Блъснат кон...!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Един съсед преди време уби крава със Сиерата си... щетите бяха само предна броня и капак, даже фаровете бяха останали здрави Има и две-три убийства на кучета... абе не е много във форма Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Това е като в джунглата бре Квото си убил твое си е!Качваш си го и си покриваш щетите по оръжието на убийството с мръвки!

Коментар

Супер изтриха ми постовете Нищо другият път като сгазиш човек ,можеш да си оставиш само положителните ОТГОВОРИ .Болни мозъциПостовете ти са в тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35711Поста ти е обида за целия модераторски екип.Модераторски екип на fiat-bg.org
        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
          Супер изтриха ми постовете Нищо другият път като сгазиш човек ,можеш да си оставиш само положителните ОТГОВОРИ .Болни мозъци
          И тук да те питам....." - Ко ти стана бе?" Какво ти липсва, какви постове...

Коментар

Таз година конче, догодина вихрогонче
            НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
            И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

Нормално!!! Тука един познат със служебната си кола(Линейка)бутна един кон и го утрепа.Това на магистралката на влизане от София към Кюстендил.Та до тая магистралка е близо Ромската махала и конете си пасат и си се разхождат по платното и стават и такива работи.

Коментар

4o4kata написа:
                Нормално!!! Тука един познат със служебната си кола(Линейка)бутна един кон и го утрепа.Това на магистралката на влизане от София към Кюстендил.Та до тая магистралка е близо Ромската махала и конете си пасат и си се разхождат по платното и стават и такива работи.
                Тази магистрала е много кофти, защото освен коне се разхождат и други двукраки животни от разред паразити!Мангалите не ги спира и стената която им вдигнаха, за да търчат като гламави по магистралата...
                НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
                И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

и аз знам доста подобни шокирашти случаи Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 затова че КЪСМЕТ на всички по патя
                  "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                  не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

от мой приятел, който беше лекар в Спешното знам, че удар с такива големи животни е много опасен, щот ако има каруца-каруцарят изфърча, обаче шофьорът не може да се препази! Бъдете много внимателни, че ми е разправял страшни случки! И дано да не се случва на никого!
                    Manowar forever!

Коментар

Working...
                    X