Един съсед преди време уби крава със Сиерата си... щетите бяха само предна броня и капак, даже фаровете бяха останали здрави Има и две-три убийства на кучета... абе не е много във форма Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Супер изтриха ми постовете Нищо другият път като сгазиш човек ,можеш да си оставиш само положителните ОТГОВОРИ .Болни мозъциПостовете ти са в тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35711Поста ти е обида за целия модераторски екип.Модераторски екип на fiat-bg.org
Нормално!!! Тука един познат със служебната си кола(Линейка)бутна един кон и го утрепа.Това на магистралката на влизане от София към Кюстендил.Та до тая магистралка е близо Ромската махала и конете си пасат и си се разхождат по платното и стават и такива работи.
Нормално!!! Тука един познат със служебната си кола(Линейка)бутна един кон и го утрепа.Това на магистралката на влизане от София към Кюстендил.Та до тая магистралка е близо Ромската махала и конете си пасат и си се разхождат по платното и стават и такива работи.
Тази магистрала е много кофти, защото освен коне се разхождат и други двукраки животни от разред паразити!Мангалите не ги спира и стената която им вдигнаха, за да търчат като гламави по магистралата...
от мой приятел, който беше лекар в Спешното знам, че удар с такива големи животни е много опасен, щот ако има каруца-каруцарят изфърча, обаче шофьорът не може да се препази! Бъдете много внимателни, че ми е разправял страшни случки! И дано да не се случва на никого!
Коментар