Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои автомобили не ръждясват?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кои автомобили не ръждясват?

Всички знаем,че от Фиат са се погрижили в новите модели да нямаме проблеми с ръждата.Обаче се запитах,дали е така и при другите италиянски автомобили Алфа Ромео и Ланчиа?Нека тези които знаят или директно имат опит с такива автомобили,да го споделят.

Алфа 145 не ръждясва Само гърнетата
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Прословутите Ауди 80 и неговите производни.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Досега Ланча и Алфа - след 93-94 не съм виждал с ръжда по тях.Но пък съм виждал форд фокус с ръжда3 месеца след като е излязъл от МотоПфое.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

първото ми типо 90г не ръждяса докато го продадох,а гледам и сега си го карат без ръждица,има само там където беше подпряно

Коментар

pugsy написа:
            първото ми типо 90г не ръждяса докато го продадох,а гледам и сега си го карат без ръждица,има само там където беше подпряно
            Pugsy, как трансформира онзи пор в таз убавица бре?
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

ако си гледал раклама на клио-мисля,че беше със слона

Коментар

опел аз съм виждал само едно единствено браво с ръжда иначе, живея с мисълта, че и фиатките не ръждясват - номера е колата да е внос от италия - там не ръждясват, от германия, австрия, швейцария - всичко гние, дори и на по 6-7 годинки
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

на Пунто може да ръждяса май само задната врата Пък за опелите нямам думи - те от рециклирани консерви ли се правят
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Моля да ме извинят симпатизантите на Опел, но те са измислили ръждата се говори...?
                    Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Рено Еспас - старото - пластмасови детайли..Мерцедес 190 - 250 , всички по-новиАуди Практически всички модели след Б1БМВ 316i, 318i и нагоре.Моде би трябва да се говори за тези които ръждясват след 1992 година...
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Голямо значение си има и колко е дърта колата все пак Мойто Уно примерно си беше бая изгнило, преди да бъде изкърпено. Главно по праговете Поздравления за чудния форум! И честито ми първо мнение, хехе

Коментар

Карам Типо,произведено 1989г.,брат ми кара Дедра от същата година. И двете возила нямат ръжда по купето.

Коментар

Golf 2 и Audi80 ако видите ръждясало значи е претърпяло удар.Тези коли не раждясват.
                            >>JDM<<

Коментар

spas4o написа:
                              Карам Типо,произведено 1989г.,брат ми кара Дедра от същата година. И двете возила нямат ръжда по купето.
                              незнам колеги,ама едно типо на приятел беше изгнило цялото и други фиати от по-старата генерация съм виждал които на нищо не приличат

Коментар

Working...
                              X