Колеги някой може ли да ми каже от къде (ако може да има сайт;онлайн магазин) мога да си намеря ключодържател на Фиат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ключодържател " Фиат"
Collapse
X
-
Аз си купих от магазина на "Стамболийски", за съжаление, емблемката се изтри.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
В бензиностанциите на Еко-Елда има, но там е в комплект с капачки за вентилите, аз съм такъв от половин година и съм много доволен :DFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:на мен ми донесоха от морето колегата sraaa продаваше такива джиджавкипреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Re: я
Ganchev написа:soulkeeper написа:аз съм виждал в бензиностанции Опет бяха с комплект винтили за гумите на който пише фиат много добри бяха
Коментар
-
dannybo написа:BEX---GT---TDi написа:на мен ми донесоха от морето колегата sraaa продаваше такива джиджавкиFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Re: я
soulkeeper написа:Ganchev написа:soulkeeper написа:аз съм виждал в бензиностанции Опет бяха с комплект винтили за гумите на който пише фиат много добри бяха
Коментар
-
Здравей Колега,Аз лично мога да ти изрботя ключодържател на Фиат - имам фирма за лазерно рязане и гравиране, както и рекламна агенция. Пусни ми лично съобщение или звънни на 0899106253 и ще ти дам сайт, на който можеш да видиш какво предлагам, имам предложение за значка и всякакви други уникати.Миналата година правих на колегите от Ланча, станаха Супер! Цената ще бъде символична, все пак и аз станах член на "Фиат" семейството - Брава 1.6 16в 103кс Лек ден ПламенФиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.
Коментар
-
я
tehnoart написа:Здравей Колега,Аз лично мога да ти изрботя ключодържател на Фиат - имам фирма за лазерно рязане и гравиране, както и рекламна агенция. Пусни ми лично съобщение или звънни на 0899106253 и ще ти дам сайт, на който можеш да видиш какво предлагам, имам предложение за значка и всякакви други уникати.Миналата година правих на колегите от Ланча, станаха Супер! Цената ще бъде символична, все пак и аз станах член на "Фиат" семейството - Брава 1.6 16в 103кс Лек ден Пламен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар