Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ключодържател " Фиат"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ключодържател " Фиат"

Колеги някой може ли да ми каже от къде (ако може да има сайт;онлайн магазин) мога да си намеря ключодържател на Фиат.

Аз си купих от магазина на "Стамболийски", за съжаление, емблемката се изтри.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

В бензиностанциите на Еко-Елда има, но там е в комплект с капачки за вентилите, аз съм такъв от половин година и съм много доволен :D
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Аз си взех от Бриколаж. :D
        Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
        www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Аз имам един от T&N, от тези с кожата, супер е.На стамболийски има няколко вида нови дето със сигурност не се изтриват щото са стъклени.
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

на мен ми донесоха от морето колегата sraaa продаваше такива джиджавки
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
              Продукцията на Sraaaa е много добра. Не зная дали още се занимава с това, защото в Ланча форум беше писал, че мисли да прекрати. Аз си взех ключодържател от него и смея да твърдя, че е много по-качествен от тези по магазините.
              преди - TIPO
              сега - VOLVO XC60

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
                бях попаднал на темата на колегата прегледах я но за съжаление като се опитах да отворя линковете ми изписа някакво съобщение А снимки можете ли да постнте да видя кой какво си е купил :D

Коментар

я

аз съм виждал в бензиностанции Опет бяха с комплект винтили за гумите на който пише фиат много добри бяха
                  FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Re: я

soulkeeper написа:
                    аз съм виждал в бензиностанции Опет бяха с комплект винтили за гумите на който пише фиат много добри бяха
                    ще можеш ли да ми ги щракнеш колега

Коментар

Ganchev написа:
                      soulkeeper написа:
                      няма проблем аз сега като се прибера към стз и мисля да си взимам така че ще ги щракна , но това ще е чак към петък
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

dannybo написа:
                        BEX---GT---TDi написа:
                        Продукцията на Sraaaa е много добра. Не зная дали още се занимава с това, защото в Ланча форум беше писал, че мисли да прекрати. Аз си взех ключодържател от него и смея да твърдя, че е много по-качествен от тези по магазините.
                        Е, айде сега! Тя продукцията на "sraaa" може да е само една бре и не е ключодържател! (без да обиждам колегата) :D По темата, продават се все още на бенз. Лукойл/Петрол ключодържател+ 4бр. капачки за вентили. Прилични са.
                        Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

soulkeeper написа:
                          Ganchev написа:
                          soulkeeper написа:
                          няма проблем аз сега като се прибера към стз и мисля да си взимам така че ще ги щракна , но това ще е чак към петък
                          Благодарско няма проблеми ако дойда на някои от срещите е от мен

Коментар

Здравей Колега,Аз лично мога да ти изрботя ключодържател на Фиат - имам фирма за лазерно рязане и гравиране, както и рекламна агенция. Пусни ми лично съобщение или звънни на 0899106253 и ще ти дам сайт, на който можеш да видиш какво предлагам, имам предложение за значка и всякакви други уникати.Миналата година правих на колегите от Ланча, станаха Супер! Цената ще бъде символична, все пак и аз станах член на "Фиат" семейството - Брава 1.6 16в 103кс Лек ден Пламен
                            Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
                            Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.

Коментар

я

tehnoart написа:
                              Здравей Колега,Аз лично мога да ти изрботя ключодържател на Фиат - имам фирма за лазерно рязане и гравиране, както и рекламна агенция. Пусни ми лично съобщение или звънни на 0899106253 и ще ти дам сайт, на който можеш да видиш какво предлагам, имам предложение за значка и всякакви други уникати.Миналата година правих на колегите от Ланча, станаха Супер! Цената ще бъде символична, все пак и аз станах член на "Фиат" семейството - Брава 1.6 16в 103кс Лек ден Пламен
                              колега направо пусни сайта за да можем всички да видим, ако е така както казваш(да са уникати ) и никой др. да няма такива, смятам че ще е добре за развитието на форума.
                              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
                              X