Ша съ оженя лииии, няма ли да съ оженя! Де да знам, квото каже жената, ама аз пак шъ си ходя по чуждуу, па ти Хриси мъ чакай!Брей тоз Здравко е много куха лейка, ама Христина как ще му прибере парите(ако са му останали де) на тоз залюхания.Голяма глупост ей!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за поредната V.I.P-глупост
Collapse
X
-
Ааа... сега вдянах...Имайте предвид обаче че има хора на които тези имена абсолютно нищо ме им говорят.Наскоро една мома ме подхвана на същата тема - "някакъв с някаква, и кво ши стани...." Аз в шах!Даже се обърнах да видя дали зад мен няма друг и тя да си лафи с негоI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Humppa
Чудя се и се мая!ВИП брадъри. Това ако са ВИП, тези отрепки ако са цвета на нацията ни.... По добре да се самоубия. бахти, няма такава помия като тези брадъри. Само кухи парчета има вътре....
Коментар
-
mme написа:Гледаш и се дразниш? Е това не мога да го разбера!Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Щом ги коментираме значи е събитие което е направило впечетление на доста хора а и шоуто има голям успех. Нова Телевизия удари всички тв канали с това предаване за това БТВ и други телевизии спорят относно реитинга му ,това е целта на продуцентите и мисля че са успели това е факт 2130000 човека са гледали откриването.А относно това кои е вип и кои не е можем да спорим с часове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар