Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля :)

Да се похваля, че днес си взех нов лаптоп и замених стария Toshiba. Направих го супер спонтанно без да съм мислил да взимам преди това и взех, че се развълнувах такова . В момента съм в Банско по работа и сега като се прибера очаквам жената да ме утрепе направо Машинката е с много добри параметри и затова не и устоях. Е това е лаптопа:http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026364Машинката за тия пари е направо върховна. След като му забих един Windows XP първите ми впечатления от него са, че много стабилно се държи и работи доста бързо. Скоро имаше доста теми с питания за лаптопи, та ако се чудите какъв да си купите с този определено няма да сгрешите!

Честито със здраве да си го ползваш и доста време да прекарваш във форума с него.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Честито, със здраве да си го ползваш и да му се радваш все така бурно Аз също щях да си купувам лаптоп, НО един приятел ми направи предложение на което не можах да откажа и сега имам настолен компютър

Коментар

Честито,лаптопчето е доста добро и цената е прилична,аз не съм привърженик на селерона,но всичко с парите си
        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
        I am in love with my cars

Коментар

Честито. Да си жив и здрав дълго и да си го ползваш... А пред жената отричай до последно!
          Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Честито и от мен!Да не се наложи да спиш в колата

Коментар

Честито !Със здраве да си го ползваш !За тази конфигурация си струва парите-покупката е добра !
              Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Честито, да почерпиш! :P
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Честитоооо! Още един фен на MSI! Със здраве да си го ползваш!Аз съм с една такава кукла MSI Megabook 655-1 и съм супер доволен. За съжлание моя няма numeric keypad, но това не е болка за умиране.

Коментар

Честито Влади със здраве да го ползваш и да му изкараш 10 -торно парите най малко!И аз си взех преди месец HP 510 - PIV 512 RAM, Същия дисплей като твоя за подобни пари...сега съм супер доволен, само едно не мога да разбера - как цял лаптоп взимаш за тия пари, а свестен телефон е 800-900 кинта... какво толкова има в тия телефони...
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Честито и от мен. Да го ползваш с кеф.Аз пък днес си смених дъното и процесора (след като 4 дена висят на гардероба) и се изнервих максимално и вече съжалявам 100 пъти.

Коментар

...

Коментар

Или с GSM или s WIFI има вече доста места - например OMV и Макдоналдс в които има WifiПрез GSМ e бавно и скъпо.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Честито, покупката ти е повече от добра - на тази цена поне. Аз при смяна на Toshiba-ta бих заложил само на VAIO. Но това при положение че ще работя само на него и съм повече в полети. Иначе за дома е направо чудесен - широка матрица - голяма памет и Wi-Fi.На въпроса за GSM - можеш да ограничиш браузера да не зарежда флашове и снимки, а само чист тескт (например като администрираш форума) и няма да ти излезе толкова скъпо на трафик през GPRS - 4 лева на МВ. Аз поне така правя понякога. Иначе в къщи съм на WI-Fi.

Коментар

Честито и от мен! Със здраве да си го ползваш!А иначе съм удивен от цената на машинката - преди около месец-два в темата на Tornado бях писал, че лаптоп с RAM 1GB под 1500лв, едва ли ще намери, но ... ето опровержението .
                              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                              Среден разход на газ

Коментар

Working...
                              X