Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мерси колеги Както казах не съм мислил да взимам, можех да си карам все още със стария, но при тия параметри за тия пари направо щях да се изям, ако не го бях взел. Пък като се прибера може и пред вратата да спя, но важното е, че ще бъда с лаптопа и форума ...

Коментар

Нема да те издаваме... с теб сме, ама подходи по-така... купи на жена ти нещо, така, че лаптопа да остане на заден план! А бе, едно двуврато Пунто последният фейстлифт преди грандето...като моето, но с големите очички!!! При нас беше обратното... като купих Пунтото и купих една Тошиба SATELIT PRO-70M... или нещо подобно, та минах леко!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Бате Слави, направо изби рибата... така сме ги разглезили... моята се мръщи на предложение за "Гранде" искала "Седичи"... ужас!И аз като си купя нещо за мен, трябва задължително да купя нещо и за нея... иначе
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Nino написа:
          Нема да те издаваме... с теб сме, ама подходи по-така... купи на жена ти нещо, така, че лаптопа да остане на заден план! А бе, едно двуврато Пунто последният фейстлифт преди грандето...като моето, но с големите очички!!!
          Бе тя много мрънка за Tigra, пък аз се опитвам да я вкарам в правата вяра и я навивам за Punto. Даже и бях харесал едно кабрио дето се продава все още от колегата B.a.a.L., ама ...

Коментар

zgabrovski написа:
            Бате Слави, направо изби рибата... така сме ги разглезили... моята се мръщи на предложение за "Гранде" искала "Седичи"... ужас!И аз като си купя нещо за мен, трябва задължително да купя нещо и за нея... иначе
            Ми права е жената!

Коментар

Да и не ще да чуе за онова Сузуки дето ми го набутваш... Станала е по маниачка от мене!

Коментар

Влади недейте, това си е голямо дърво... убеди я! Много скъпа поддръжка и много малко кола.

Коментар

Как стоят нещата с интернета, всмисал в къщи му набивам кабела
                  Това не е препоръчително. Като дохде по жицата голямото "бау" и до тук с лаптопа. Сега идва пролетта - кошмара на ланаджиите Ако има безжична мрежова карта най добре едно рутерче. Аз наскоро си взех един 802.11g на Belkin от техномаркет за 69 лева. Има и 4 портов суич. Работи на 6.В краен случай сложи поне един суич между него и жицата макар че и така няма 100% сигурност.

Коментар

Ужас! Опел - немският Москвич, както казва един колега с Омега, който напоследък много активно се заглежда по Капа...

Коментар

Абе женска му работа ... що да праеш

Коментар

zgabrovski написа:
                        Да и не ще да чуе за онова Сузуки дето ми го набутваш... Станала е по маниачка от мене!
                        Що бе Здравко, Сузито в един обзор го даваха по-качествено и по-евтино.Иначе, като Ви гледам една new GRAD VITARA ще си Ви отива най-добре.Много добра кола за парите си е.И ги има вече и в оня сайт дето ти го пращах!

Коментар

Не човече, не. Бях писал преди месеци една тема, в която си поставих диагноза че съм откачен на тема италиански коли... Не си представям моя милост в различна кола. По скоро УАЗ-ка за чукарите и Алфа ГТ за после, отколкото Гранд Витара.Влади, прощавай братче че ти оспамих темата...

Коментар

zgabrovski написа:
                            Влади, прощавай братче че ти оспамих темата...
                            Ми то и аз, така че

Коментар

Nino написа:
                              zgabrovski написа:
                              Що бе Здравко, Сузито в един обзор го даваха по-качествено и по-евтино.Иначе, като Ви гледам една new GRAD VITARA ще си Ви отива най-добре.Много добра кола за парите си е.И ги има вече и в оня сайт дето ти го пращах!
                              Миналата събота ходихме с жената на купуваме кабели(за Сузукито ни) за свещи от представителите на Сузуки. Лелееее, новото Сузуки Суифт е бижу, няма такова. Вътре е супер широко и много изпипано. Няма нищо общо с нашия Суифт от 2001 г. За 25 000 лв. 1,3 мотор, 92 к.с. Мога с чиста съвест да кажа, че Сузуки правят много добри бензинови двигатели - градско разхода е 6-7 л, а извънградско е твърдо 5 л/100км. Ще имаш всички екстри и системи за сигурност (6 airbag), MP3 със 6 колони, борд компютър и какво ли още не. Лизинг за 6 години е първоначална вноска около 4600 лв. и оттам всеки месец по около 400-450 лв.Единственото, което не ми хареса е багажника - много малък. Ние се влюбихме в Сузукито, но се замислих, че едно Гранде ще излезе около тия пари, но няма да има всички тези екстри. Всеки си преценява от какво има нужда :D

Коментар

Working...
                              X