Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Превод от италиански... Хелп :-)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Превод от италиански... Хелп :-)

Някой може ли да преведе, че с италиански съм много зле...http://84.43.132.83/beos/other/DSC05198.JPGОпитваме се да установим за какво служат копчето и диода. Според мен е нещо към алармата, но как точно функционира... Благодаря.

Търся Фиат Мареа

Говоря френски и португалски ни това е сходно. Мисля, че горе-долу съм точен в превода:След активирането системата извършва тест. Евентуални проблеми в системата се показват на ЛЕД индикатора. Обърни се към дилър на Опел или оторизиран сервиз. Автодиагностиката позволява незабавна намеса без (допълнителни ) разходи.През първите 10 секАко свети ( без да мига ) - ако свети значи се тества и активирането е отложено.Ако мига - значи имаш отворена врата, капак или проблем в системата ( странно как ще разбереш )След 10 сек:Ако мига - значи алармата е активирана.Като светне а около около секунда - изключена р.За другото малко по-късно, че ми писна да вися в офиса - петък еХайде още малко превод:Активиане с контол на стъклата:Затваряш всичко - врати, багажник, капак.Включваш аламата - нищо ново - след десет секунди индикатора си мига докато я изключиш.Активиране на аларма с изключенние на стъклата:Ако ти се налага да оставиш животно в колата ( и да оставиш отворен малко прозореца за да влиза въздух - това е добавено от мен )алармата се активира така:Зарваряш багажника и предния капак.Натискаш копчето на осветлението ( до огледалото ) Индикатора мига около 10 секВключваш алармата - индикатора мига около 10 секЗатваряш врататаТака алармата е активирана за всички зони с изключение на стъклата.Толкова от мен.Надявам се да съм бил полезен.И да се оправиш в цялото това мигане, светкане и присветване
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      ...
      Благодаря ти много, колега Супер изчерпателен отговор.

Търся Фиат Мареа

Коментар

Моля, моля. Дано се е получил правилен и разбираем превод.Ако има и друго - питай. С удоволствие ще помагам. Тъкмо ще понауча и малко италиански
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
        X