Eй да ми стискате палци утре, че съм рано рано на изпит, и като всеки загубен задочен студент, всичко друго е по-интересно от ученето, а и цял ден из форума, а и то тука едни глупости стават и само ме нервират и така........ та за утре не съм подготвен, ама ще се пробвам. Да стискате палци :D п.с.Сега поливаме изпита с червено вино с жена ми...., че то полят изпит бил взет изпит
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Eй да ми стискате палци утре
Collapse
X
-
Eй да ми стискате палци утре
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Re: Eй да ми стискате палци утре
phoenix написа:Eй да ми стискате палци утре, че съм рано рано на изпит, и като всеки загубен задочен студент, всичко друго е по-интересно от ученето, а и цял ден из форума, а и то тука едни глупости стават и само ме нервират и така........ та за утре не съм подготвен, ама ще се пробвам. Да стискате палци :D п.с.Сега поливаме изпита с червено вино с жена ми...., че то полят изпит бил взет изпитFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Много късмет колега и да се похвалиш, както си му е редаFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Humppa
Хахахаха И аз бях така 6-7 години... Но винаги си поливах изпитите предварително на Митака в Русе.Успех, колега!!
Коментар
-
Ами колеги да се похваля.....изпита взет писали ми 3най, еми аз повече не искам важното е че един изпит по-малко остават още 2. Явно сме се постарали снощи с червеното вино .Да не забавя и да благодаря на всички които стискахте палциСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Сега остава тази вечер пак да се почерпим ех как ги обичам тези изпитиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар