Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Администратори и модератори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Администратори и модератори

Случаино се загледах в списъка с посетителите на форума днес и преброих около 16-17 модератора и няколко администратора както е тръгнало да не станат всички потребители модератори Това го казвам в кръга на шегата.Просто ми направи впечетление.

Администраторите в момента са wwweb, mariobg, Fire999 и моя милост.Nino е глобален модератор.Има доста раздели, нормално е и големия брой модератори.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Re: Администратори и модератори

chuni написа:
      Случаино се загледах в списъка с посетителите на форума днес и преброих около 16-17 модератора и няколко администратора както е тръгнало да не станат всички потребители модератори Това го казвам в кръга на шегата.Просто ми направи впечетление.
      Да живей народната власт. На всеки километър кръчма, а на два и публичен дом! Бензина да е 10 ст., а работната седмица да е 10 часа. УрааааааааааааааааПС Докторе на помощ
      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
      Совалката средно на LPG
      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Тогава може би към вас трябва да се обърна. Да не би сайта да има някаква несъвмесътимост с Мозила? Курсора ми стои в началото на думата и не мърда оттам. Интервалите ги слага където си поиска. Писането се превърна в приключение Помогнете с някой съвет?Странно, след като 4 минути писах горните 2 реда, сега всичко се оправи. Лошото е, че не знам защо и как и ако се случи пак нямам идея какво да направя.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          Тогава може би към вас трябва да се обърна. Да не би сайта да има някаква несъвмесътимост с Мозила? Курсора ми стои в началото на думата и не мърда оттам. Интервалите ги слага където си поиска. Писането се превърна в приключение Помогнете с някой съвет?Странно, след като 4 минути писах горните 2 реда, сега всичко се оправи. Лошото е, че не знам защо и как и ако се случи пак нямам идея какво да направя.
          Аз съм си с Мозила, всичко си е ОК
          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Грешка - Опера е.Мозилата е в къщи.Но сега си работи нормално, така че сори за ненужния пост.

Коментар

Ако имаш АдБлок, блокирай този скрипт: http://forum.fiat-bg.org/jscripts/kiril1_1.jsИ забравяш за повече проблеми.
              no pain no pain

Коментар

Вярно, че са много но и дневно във форума постъпват доста нови мнения, а и занапред ще се увеличават. Личното ми мнение е било винаги, че на всеки раздел трябва да има по един модератор, който редовно, разбирайте ежедневно, посещава форума, а по натоварените раздели - и по двама! Сега не е точно така, но... всичко тече-всичко се променя!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Колкото повече, толкова повече Колеги, модераторството не е цензура и власт, както сте свикнали. Това са повече задължения и е в услуга към вас. Местят ви мненията, оправят шльокавицата. Крият ви мненията, когато пишете пияни Никой не виси по цял ден във форума, така, че колкото повече модератори, толкова е по голям шанса да има поне един онлайн
                  no pain no pain

Коментар

AlBundy написа:
                    Колкото повече, толкова повече Колеги, модераторството не е цензура и власт, както сте свикнали. Това са повече задължения и е в услуга към вас. Местят ви мненията, оправят шльокавицата. Крият ви мненията, когато пишете пияни Никой не виси по цял ден във форума, така, че колкото повече модератори, толкова е по голям шанса да има поне един онлайн

Коментар

AlBundy написа:
                      Ако имаш АдБлок, блокирай този скрипт: http://forum.fiat-bg.org/jscripts/kiril1_1.jsИ забравяш за повече проблеми.
                      Благодаря

Коментар

Working...
                      X