Случаино се загледах в списъка с посетителите на форума днес и преброих около 16-17 модератора и няколко администратора както е тръгнало да не станат всички потребители модератори Това го казвам в кръга на шегата.Просто ми направи впечетление.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Администратори и модератори
Collapse
X
-
Администраторите в момента са wwweb, mariobg, Fire999 и моя милост.Nino е глобален модератор.Има доста раздели, нормално е и големия брой модератори.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Re: Администратори и модератори
chuni написа:Случаино се загледах в списъка с посетителите на форума днес и преброих около 16-17 модератора и няколко администратора както е тръгнало да не станат всички потребители модератори Това го казвам в кръга на шегата.Просто ми направи впечетление.
Коментар
-
Тогава може би към вас трябва да се обърна. Да не би сайта да има някаква несъвмесътимост с Мозила? Курсора ми стои в началото на думата и не мърда оттам. Интервалите ги слага където си поиска. Писането се превърна в приключение Помогнете с някой съвет?Странно, след като 4 минути писах горните 2 реда, сега всичко се оправи. Лошото е, че не знам защо и как и ако се случи пак нямам идея какво да направя.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Тогава може би към вас трябва да се обърна. Да не би сайта да има някаква несъвмесътимост с Мозила? Курсора ми стои в началото на думата и не мърда оттам. Интервалите ги слага където си поиска. Писането се превърна в приключение Помогнете с някой съвет?Странно, след като 4 минути писах горните 2 реда, сега всичко се оправи. Лошото е, че не знам защо и как и ако се случи пак нямам идея какво да направя.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Ако имаш АдБлок, блокирай този скрипт: http://forum.fiat-bg.org/jscripts/kiril1_1.jsИ забравяш за повече проблеми.no pain no pain
Коментар
-
Вярно, че са много но и дневно във форума постъпват доста нови мнения, а и занапред ще се увеличават. Личното ми мнение е било винаги, че на всеки раздел трябва да има по един модератор, който редовно, разбирайте ежедневно, посещава форума, а по натоварените раздели - и по двама! Сега не е точно така, но... всичко тече-всичко се променя!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Колкото повече, толкова повече Колеги, модераторството не е цензура и власт, както сте свикнали. Това са повече задължения и е в услуга към вас. Местят ви мненията, оправят шльокавицата. Крият ви мненията, когато пишете пияни Никой не виси по цял ден във форума, така, че колкото повече модератори, толкова е по голям шанса да има поне един онлайнno pain no pain
Коментар
-
AlBundy написа:Колкото повече, толкова повече Колеги, модераторството не е цензура и власт, както сте свикнали. Това са повече задължения и е в услуга към вас. Местят ви мненията, оправят шльокавицата. Крият ви мненията, когато пишете пияни Никой не виси по цял ден във форума, така, че колкото повече модератори, толкова е по голям шанса да има поне един онлайн
Коментар
-
AlBundy написа:Ако имаш АдБлок, блокирай този скрипт: http://forum.fiat-bg.org/jscripts/kiril1_1.jsИ забравяш за повече проблеми.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар