Сбогом европейско, май се получи! То вярно, че и късмет трябва малко, ама как така пък все на Нас късмет не ни достига... То и ако продължават по този начин да играят - няма смисъл да се ходи на европейско да се резилим...То резила за футболистите - за нас мъката и ядовете. А на тях дали им пука изобщо...!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мачът снощи... Никой нищо не казва...
Collapse
X
-
Ми то к’во да се каже, ти си го казал.Такъв резил няма, не е важно толкоз, че не сме били ама с тая игра...Дреме му на Бербатов примерно, нали си взима един милион на година (или колкото е там)що требва да се пъне... Няма желание нещо, стояха добре на терена, в буквалния смисъл.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Humppa
Какво още да се каже за мача? Мач имаше само за Албанците, нашето си беше гавра.Ицо - големия мъжага, големия характер на победител - и кво стана изниза се по край микрофона на репортерката на кАнал 1 с подвита опашка... По-добре, че няма да ходим на Еврпоейското, да ни се подиграват пак немските вестници със заглавия от сорта "Сбогом Нулгария"...
Коментар
-
Не мисля, че всичко е загубено. Но смяната на треньора е задължителна. Както още като студент твърдях, че 20 годишния тогава Ицо е по-добър от Гари Линекер например, така и сега съм 100 % убеден, че за треньорска работа просто не става.Не може да нареди състава, да го мотивира, а да не говорим за селекцията... Не може футболисти, които имат изиграни броени минути в клубните си отбори, да бъдат титуляри в националния.Аз съм болен ЦСКА-р, но мисля, че е време треньор на националния да бъде левскар - Херо, Мъри Стоилов, Ераносян. Друг подходящ поне в България не виждам.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
trace написа:Ми то к’во да се каже, ти си го казал.Такъв резил няма, не е важно толкоз, че не сме били ама с тая игра...Дреме му на Бербатов примерно, нали си взима един милион на година (или колкото е там)що требва да се пъне... Няма желание нещо, стояха добре на терена, в буквалния смисъл.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:trace написа:Ми то к’во да се каже, ти си го казал.Такъв резил няма, не е важно толкоз, че не сме били ама с тая игра...Дреме му на Бербатов примерно, нали си взима един милион на година (или колкото е там)що требва да се пъне... Няма желание нещо, стояха добре на терена, в буквалния смисъл.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Абе нали знаете "И да паднем и да бием - пак ще се напием!". Ама никой не казва при равен какво да правим!? УмрЕла работа!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Може и да си прав за Бербатов, обаче като цяло играта си беше като у махалата. А не съм много убеден, че треньора трябва да ги мотивира - те сами ако не са мотивирани, да си ходят, насила никой не ги кара.Даже по-зле от махалата.Но аз съм играл футбол ( в като ученик до 8 ми клас играех нападател на ниво А регионална, младежи ) и знам едно - каквато и мотивация да имаш, тя пада бързо, ако видиш че играта не се получава. А за да се получи, всеки трябва да знае какво прави на терена.Един интересен факт - Бербатов няма гол в официален мач под ръководството на Стоичков ( или да има един ). Замисли се. За много хора е в Топ 3 на нападателите в Европа, а в националния не вкарва. Има си причини и му се възхищавам, че мъжки мълчи и не се оплаква.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Аз не успях да го гледам ,имах малко работа по това време и доста съжалявах за което,но после като разбрах резултата се оказа -по добре че не съм го гледал,за европейското ако се стегнем все още има шанс,но щом през Албания не можем да преминем ,какво остава тогава за истинските противници в квалификациите ?Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Абе нали знаете "И да паднем и да бием - пак ще се напием!". Ама никой не казва при равен какво да правим!? УмрЕла работа!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Vladim написа:Поредният провал! Стоичков да си ходи!Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар