Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мачът снощи... Никой нищо не казва...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мачът снощи... Никой нищо не казва...

Сбогом европейско, май се получи! То вярно, че и късмет трябва малко, ама как така пък все на Нас късмет не ни достига... То и ако продължават по този начин да играят - няма смисъл да се ходи на европейско да се резилим...То резила за футболистите - за нас мъката и ядовете. А на тях дали им пука изобщо...!?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Ми то к’во да се каже, ти си го казал.Такъв резил няма, не е важно толкоз, че не сме били ама с тая игра...Дреме му на Бербатов примерно, нали си взима един милион на година (или колкото е там)що требва да се пъне... Няма желание нещо, стояха добре на терена, в буквалния смисъл.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Какво още да се каже за мача? Мач имаше само за Албанците, нашето си беше гавра.Ицо - големия мъжага, големия характер на победител - и кво стана изниза се по край микрофона на репортерката на кАнал 1 с подвита опашка... По-добре, че няма да ходим на Еврпоейското, да ни се подиграват пак немските вестници със заглавия от сорта "Сбогом Нулгария"...

Коментар

Не мисля, че всичко е загубено. Но смяната на треньора е задължителна. Както още като студент твърдях, че 20 годишния тогава Ицо е по-добър от Гари Линекер например, така и сега съм 100 % убеден, че за треньорска работа просто не става.Не може да нареди състава, да го мотивира, а да не говорим за селекцията... Не може футболисти, които имат изиграни броени минути в клубните си отбори, да бъдат титуляри в националния.Аз съм болен ЦСКА-р, но мисля, че е време треньор на националния да бъде левскар - Херо, Мъри Стоилов, Ераносян. Друг подходящ поне в България не виждам.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

trace написа:
          Ми то к’во да се каже, ти си го казал.Такъв резил няма, не е важно толкоз, че не сме били ама с тая игра...Дреме му на Бербатов примерно, нали си взима един милион на година (или колкото е там)що требва да се пъне... Няма желание нещо, стояха добре на терена, в буквалния смисъл.
          Е колега ще си позволя да не се съглася. Бербатов се стараеше. Заедно с още един-двама. А другите - просто нямаше никаква мисъл в играта. Механичен сбор от футболисти, които не са много наясно какво и как да направят.За мен лично нещата опират до треньора.Ицето вече не мога да го трая, а като си помисля че имам поне 5 кила изрезки от вестници със статии за него. За по-младите - тогава нямаше интернет.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Според мен проблема беше, че нямаше халфове И тук се видя голямата грешка на Стоичков, че не пусна Телкийски още от началото на мача. За мен той беше най-добрият халф на терена, то се видя де
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

срам мъ и!!!Требваше да ги биеме, но знам защо паднахме, защото един колега заложи - а той заложи ли - не печели
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

Тия наш’те играха така сякаш се виждат за пръв път, ама кой знае какво са правили цяла седмица по сборовете.
                Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

Lane Staley написа:
                  trace написа:
                  Е колега ще си позволя да не се съглася. Бербатов се стараеше. Заедно с още един-двама. А другите - просто нямаше никаква мисъл в играта. Механичен сбор от футболисти, които не са много наясно какво и как да направят.За мен лично нещата опират до треньора.Ицето вече не мога да го трая, а като си помисля че имам поне 5 кила изрезки от вестници със статии за него. За по-младите - тогава нямаше интернет.
                  Може и да си прав за Бербатов, обаче като цяло играта си беше като у махалата.А не съм много убеден, че треньора трябва да ги мотивира - те сами ако не са мотивирани, да си ходят, насила никой не ги кара.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Абе нали знаете "И да паднем и да бием - пак ще се напием!". Ама никой не казва при равен какво да правим!? УмрЕла работа!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Може и да си прав за Бербатов, обаче като цяло играта си беше като у махалата. А не съм много убеден, че треньора трябва да ги мотивира - те сами ако не са мотивирани, да си ходят, насила никой не ги кара.Даже по-зле от махалата.Но аз съм играл футбол ( в като ученик до 8 ми клас играех нападател на ниво А регионална, младежи ) и знам едно - каквато и мотивация да имаш, тя пада бързо, ако видиш че играта не се получава. А за да се получи, всеки трябва да знае какво прави на терена.Един интересен факт - Бербатов няма гол в официален мач под ръководството на Стоичков ( или да има един ). Замисли се. За много хора е в Топ 3 на нападателите в Европа, а в националния не вкарва. Има си причини и му се възхищавам, че мъжки мълчи и не се оплаква.

Коментар

Аз не успях да го гледам ,имах малко работа по това време и доста съжалявах за което,но после като разбрах резултата се оказа -по добре че не съм го гледал,за европейското ако се стегнем все още има шанс,но щом през Албания не можем да преминем ,какво остава тогава за истинските противници в квалификациите ?
                        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                        I am in love with my cars

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Абе нали знаете "И да паднем и да бием - пак ще се напием!". Ама никой не казва при равен какво да правим!? УмрЕла работа!
                          Тогава поливаме това, че сме избегнали загуба ( емоция със знак + ) и това, че сме изтървали победата ( знак - ). Все пак сме по умни магарето на Буридан и няма да се излагаме ял

Коментар

Поредният провал! Стоичков да си ходи!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                              Поредният провал! Стоичков да си ходи!
                              Колкото и да съм го харесвал като играч не мога да си затварям очите за треньорската му кариера,от както е треньор нищо не сме постигнали,погледнато от друг ъгъл и преди това не постигахме затова от Стоичков се очакваше нещо различно,очакваше се промяна и точно затова сега е много оплюван,но дали проблема всъщност не е в самите играчи,те са изградени футболисти-Стоичков не може да ги научи да играят,ако те не го умеят вече -еми за къде сме,той просто може да им изгради тактика за мач,но това ли решава мачовете или самите играчи,половината ги мързи да се размърдат защото не им плащат колкото в клубния,там се скъсват от игра ,а тук се разхождат по терена.
                              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                              I am in love with my cars

Коментар

Working...
                              X