Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Е вече не знам какво да си мисля

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е вече не знам какво да си мисля

Бърза помощ идва с
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Верно има по проходими...а и порше са само бензинки малко или мн и от там разходи вместо някой по икономичен дизел.Ама на някой тва ще им е шанса да се качат в порше :D
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Наистина са се побъркали тези хора... Като искат ефтин и проходим джип - Дифендера е идеален. За 250 000 долара могат да вземат 5 бр. Ленд Роувър "Дифендер", които са 50 пъти по - проходими от Поршето. Според мен "Кайен"-а си е джип, с който да си се гъзариш в града и да го караш по не чак толкова черни пътища. Но както винаги има някаква далавера в цялата работа...
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
        Наистина са се побъркали тези хора... Като искат ефтин и проходим джип - Дифендера е идеален. За 250 000 долара могат да вземат 5 бр. Ленд Роувър "Дифендер", които са 50 пъти по - проходими от Поршето. Според мен "Кайен"-а си е джип, с който да си се гъзариш в града и да го караш по не чак толкова черни пътища. Но както винаги има някаква далавера в цялата работа...
        Ей сега гледам в мобиле.де Дифендър турбо дизел чисто нов 35 000 евро. Още 20 000 евро за апаратура мисля и ще е готов. За 250 000 долара колко такива могат да се вземат? Гледах и Тойота Ладн крузър 40 000 евро даже пригоден за транспортиране на болен с носилка вътре ама няква версия не за Европа, а за Африка май - Тропикал се водише с климатик и изведена тръба за въздушншя филтър на покрива. Е кво да говориме повече. Да ми дадът 5% от сделката и ще им направя ебаси офертата дето грам не разбирам от тая работа.
        Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
        Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
        Совалката средно на LPG
        Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Нямам думи просто... Сигурно е имало пак някакво "изискване" както при линейките Опел, дето са със 6 скорости... Обществена поръчка е мръсно понятие в България

Коментар

В тази връзка с Поршетата

:D
            BRAVA 1,4 12V
            Nissan Navara

Коментар

А дали са се замисляли за Pada Climbing 4x4 ?!?!?Италианците нали си купиха. Ние по-богати ли сме от тях?!?!
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Помня от близкото минало, как за администрацията бяха закупили солидно количество Виндофс на български за доста солена цена (някакви милион и нещо ако не ме лъже спомена), видиш ли, лелите и чичата не можели да бачкат на инглицки... Та после изкочи въпроса, как да се подкара това животно на старите машини, повечето поколение 486 на DOS... Та трябваше да се мисли за нови компове съответно. Не помня стана ли цялата далавера тогава, доста одавна беше...Та и от там моето учудване, как ли ще се подържа този Туарег от някоя селска или провинциална малка клиника... мисля, че харча на гориво ще е най-малкия проблем... Отделно имам и лично (изпитано) мнение, описано в друг пост, дълбоко каращо ме да се съмнявам във възножностите на Туарега по пресечен терен...

Коментар

А така.... а ние си плащаме здравните осигуровки и като идем на лекар - пак плащай!!! А те кайенчета по 250к доларчета парчето си взели... Ами някой ще прибере ДОСТА СОЛИДНА КОМИСИОННА от цялата тая работа... та затова така... Няма oправия в Булгаристан

Коментар

Re: Е вече не знам какво да си мисля

[quote:694ea1da72="Fiat 127"]Бърза помощ идва с

Коментар

Е....... ни както си искат и то все по - мощно и по - нагло!
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

batececo написа:
                        .... ДОСТА СОЛИДНА КОМИСИОННА от цялата тая работа... та затова така... Няма oправия в Булгаристан
                        точно в 10

Коментар

Lancia Lybra 2,4JTD '03
                          Фиат Браво 1.9TD75 '97
                          Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                          Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Аз им предлагам да вземат и още 30 Майбаха за селцата който не са чак толкова високи..че Майбаха е бърз и ще снигнат по-бързо до болницата...

Коментар

Само не знам как Кайените в сайта са 50 хил евро (айде надали ще купят Турбо с за 100 бона) + 20 хил за оборудване = 250 000 $ Май някой е пропуснал първи клас За мен това е абсолютна тъпотия Ако им трябва проходимо и евтини - Ланд Ровър ,Ланд Крузер , че дори Волво ХЦ70 Жалко че не купиха Лади Ниви на кило само дето на болните щяха да им изпадат пломбите
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                              X