[quote:47386e9087] Наказания за пътниците в автомобила на пиян шофьор, предлага Румен Петков28 март 2007 | 13:23 | Агенция "Фокус"София. Да бъдат налагани санкции на пътниците, които се качват в автомобила на пиян шофьор, предложи министърът на вътрешните работи Румен Петков по време на дискусия за промените в Закона за движение по пътищата, организирана от бТВ и "24 часа", предаде репортер на Агенция
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Румен Петков иска наказания за пътниците...
Collapse
X
-
Румката требе да е бил употребил като го е предложил... Друго обяснение нямам за това изказване...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Re: Румен Петков иска наказания за пътниците...
AlBundy написа:сега сериозната част на темата: Колеги, успяли ли сте да откажете някога пиян да се качи в колата и как?
Коментар
-
Re: Румен Петков иска наказания за пътниците...
tomny написа:... Навсякъде в правото отговорността е лична, не виждам защо трябва да се правят изключения...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Наказателната, административната и дори гражданската отговорност е ЛИЧНА!По основен и дори основополагащ принцип от този в ПРАВОВИТЕ държави - здраве му кажи. Ама ходи го обяснявай това на комунист-полицай!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Кръпката пее именно, че си отива, а не че си е отишъл комунизЪмът а с този нов Съюз, хептен няма да си отиде :D Само искам да попитам каква е събираемостта на тези 27.000 акта? И колко души са лежали в пандиза?Същия въпрос по отношение на превишената скорост, кьорави светлини, преминаване на червено и какво ли още не!Докато не започне да се дере яко и да се конфискуват коли, няма да се оправим!!! И полицаите като се набират с тест за интелигентност, обща култура и вежливост (практически изпит) ПП- и аз от лани имам фиш за 10 лв че съм карал със 74км/ч в града Не само, че не съм оспорвал, ами ги посрещнах усмихнат с "Добър ден! С много ли прегреших?" Не че не карам най-редовно ок 80, ама само на хубавите места - 2-3 ленти, видимост... ала бала
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Наказателната, административната и дори гражданската отговорност е ЛИЧНА!Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Ти виждал ли си осъден за алкохол да излежава присъдата си ефективно ? Защото аз не съм. И именно това трябва да променят. Присъдите за алкохол (говорим криминализирания алкохол над 1,2 промила) да се излежават ефективно, а не условно. Вчера показаха по новините в Пловдивско след акция за алкохол са хванати 17 водачи с алкохол над 1,2 от които 4-ма са рецидивисти. И 4-мата са без книжки именно за алкохол и при всичките им предни пъти са били с алкохол над 1,2 промила. За кво говориме.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Ти виждал ли си осъден за алкохол да излежава присъдата си ефективно ? Защото аз не съм. И именно това трябва да променят. Присъдите за алкохол (говорим криминализирания алкохол над 1,2 промила) да се излежават ефективно, а не условно. Вчера показаха по новините в Пловдивско след акция за алкохол са хванати 17 водачи с алкохол над 1,2 от които 4-ма са рецидивисти. И 4-мата са без книжки именно за алкохол и при всичките им предни пъти са били с алкохол над 1,2 промила. За кво говориме.
Коментар
-
tomny написа:... или как самия той, говорейки по телефона изрязва всички по трамвайната линия...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
То за полицаи законите не важат. Виждал съм ги с включени лампи и сирени да бързат .. да пият кафе с някоя мацка.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар