megamuscle написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Темата за смяна на фабр. касетофон на Браво. Къде ли е ?
Collapse
X
-
Vladim написа:megamuscle написа:Колеги смао да питам от къде да ги намеря тия "removal keys", или може и без тях да се извади.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
megamuscle написа:blagun написа:Да бе верно, вземи се в ръце Обади се да видиш как ги изтърбушвам бързо бързо Вчера на една Марея го отскубахBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
msotiroff написа:Не знам дали моите ръце са до лактите отзад или радиото ми е дефектно, но определено не мога да го сваля. Само го надрасках с ножчетоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
http://trace.data.bg/Pics/Snimki%20v...PGСнимки на пластините на касетофона.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Еее, много мерси. Сега ми стана доста по - ясно къде да ръчкам. Основната ми цел е да видя дали са свързани жиците за задните тонколони, защото няма ток в тях. Замервах на 3-4 места, до таблото, но Йок...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Еее, много мерси. Сега ми стана доста по - ясно къде да ръчкам. Основната ми цел е да видя дали са свързани жиците за задните тонколони, защото няма ток в тях. Замервах на 3-4 места, до таблото, но Йок...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар