Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е любимият Ви филм?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трилър - Безсъние с Ал ПачиноКомедия - Анализирай Това и Анализирай Онова - Робърт Де Ниро и Джо ВетерелиЕкшън - всички на Стивън СегалДрама - Мълчанието на агнетатаУжаси - Убийствен пъзел - всичкиСериал - Досиетата ХНо най-любим ми остава онзи шедьовър, който може би никога няма да се повтори - съзвездието по-голямо и от Млечен път - Кръстникът на най-великия Франсис Форд Копола

Коментар

NikMar написа:
      Вярно е, друго си е да натиснеш гажето в тъмното, къде къде е по-романтично!
      Самата истина си е това :D . Макар да имам чувството, че романтиката е останала в някакъв друг живот, сега сме заети с по-прозаични неща. Но ... това е друга тема, темата за 40-годишните, имаше и такъв полски сериал навремето .
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

За какво ми е кино... в хола имам 40" LCD, 3 диска по 500 GB с общо 300 филма н HDTV и BluRay формат + 5.1 големи колони Панасоник. Загасям лампите, опъвам си краката, усилвам саунда и се едно съм на кино. Нема да се съобразявам с часа на прожекциите, да ми мърморят около мен разни, да ми мирише на конюшня и разни такива вси дразнещи неща. Киното ми е демоде някак си.
        snake написа:
        Някой възроди тази стара тема, а аз ще я използвам, за да споделя разочарованието си от това, че Пазарджик остана без кино . Старото кино "Млада гвардия" отдавна не функционира, другото старо кино "ОФ" вече е бинго зала, а новото кино "Лъки синема" просто го затвориха, не знам по какви причини. Не знам дали има друг областен град, който няма кино. Да гледаш филм на голям екран няма нищо общо с това да го гледаш вкъщи на телевизора или още по-лошо на компютъра.
        Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

Коментар

Поздрав за Дюн !Но все пак за мен номер едно си остава: Gone in 60 seconds (да изчезнеш за 60 секунди) ... Това е единствения филм, който имам в телефона с DVD качество и мога да го гледам безкрайно много пъти

Коментар

СМЕЛО СЪРЦЕ !
              VTS 16V

Коментар

Vanishing point и двата филма,И класиката от 70-те и по-новия от 1997 с Виго Мортенсен
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Естествено "Звездни войни" е на първо място! Освен това "Топ Гън" и "Ускорение"!

Коментар

Всички филми на Спилбърг,но на първо място е Списъкът на Шиндлер.
                    ex. punto elx 1.2i
                    Lancia Libra 1.6

Коментар

"Този път за винаги" , Звездните войни , филмите с Белмондо :D

Коментар

Ромео и ЖулиетаРодени убийциАризонска мечтаВещи в занаятаКоса
                        Пеш
                        ----
                        Ex Peugeot 206 -Служебен
                        ----
                        Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

@Lane Staley - още нещо по което си приличаме Моят favorit #1 е "Изкуплението Шоушенк". Иначе обичам всички филми на Де Ниро, Ал Пачино, Морган Фрийман, Жан Рено, Брус Уилис...От по-смешните - Мел Гибсън (като актьор), Уил Смит и мн.др.И Звездните войни, разбира се. С тях съм израстнал. Както и чичко Инди

Коментар

Да, Коса - задължително, Зеленият път и Сибирският бръснар.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Кръстникът.
                              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Нов фаворит:Smokin’ aces
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X